Advies & analyse

Laat u adviseren door onze product experts

Denkt u dat uw onderneming een extra duwtje in de rug nodig heeft om te blijven groeien? Hebt u soms het gevoel dat uw huidige manier van werken niet de meest efficiënte is? Hoe zorg je ervoor dat de veranderde behoeften van je business ook vertaald worden in een nieuw of aangepast IT-proces? Een sterke functionele analyse zorgt voor een kwalitatief, aangepast systeem dat perfect draait binnen het bedrijf. Of hoe business en functionele analyse hand in hand gaan.

Als trouwe partner van ruim 150 KMO’s wil Evato haar softwaregebruikers op een efficiënte en professionele manier begeleiden. Onze kennis van de KMO-markt en jarenlange ervaring met bedrijfssoftware zorgen ervoor dat wij u steeds een concreet actieplan kunnen bieden.

Nood aan eerlijk advies op maat van uw onderneming?

Waar kunnen wij u mee helpen?

Eerst en vooral met een correcte analyse van uw noden en wensen. Op die manier kunnen wij u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden van onze oplossingen. Wij zoeken samen met u een antwoord op complexe vragen en helpen u bij het nemen van strategische beslissingen. We scheppen van bij de start duidelijke verwachtingen.

Maar daar stopt het niet. Ook na een eerste analyse en de uiteindelijke implementatie blijft Evato beschikbaar voor uw verdere vragen. Klanten die reeds jaren met onze oplossingen werken blijven bij ons aankloppen voor extra advies. In een technologische markt, die steeds verandert en evolueert, is het vaak zo dat een nieuwe manier van werken zich opdringt. Indien u na verloop van tijd nood heeft aan een nieuwe visie of strategie kunt u bij Evato terecht voor een bijkomende analyse.

opleiding
Neem contact op met een Evato-expert.