Software voor materiaalbeheer

People working at the SodaStream factory in Israel. Shot during press trip to SodaStream factory in 2019.
Photographer: Remy Gieling | Source: Unsplash

MIRA: altijd een digitaal helikopterzicht

De verhuursoftware van MIRA geeft je steeds een helder overzicht van welke toestellen onderhoud nodig hebben of gekeurd moeten worden. Maar voortaan weet je ook wie wat heeft gebruikt en wanneer.  Koop je vaak materiaal te laat of dubbel aan?  Wilt u weten wie welk materiaal het laatst heeft gebruikt? Verlies je tijd én geld met het zoeken naar materiaal? De MIRA software giet alle informatie in een totaaloverzicht, zonder extra administratieve belasting voor jou of je medewerkers.

MIRA: software voor stock- en materiaalbeheer

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor stock- en materiaalbeheer? Een systeem dat er voor zorgt dat je altijd weet waar je materiaal of personeel zich bevindt? Ontdek MIRA, de ultieme verhuursoftware met een maximum aan flexibiliteit, zonder extra administratieve belasting.

Modules op maat van je onderneming

Het MIRA softwarepakket bestaat uit verschillende modules. Deze modules zijn apart beschikbaar op maat van de specifieke noden van je onderneming. Zo kan je bijvoorbeeld een accuraat materiaalbeheer koppelen aan een eenvoudig stockbeheer.

De beheer- en verhuursoftware van MIRA is geknipt voor elk soort organisatie. Van bedrijven, scholen, vzw’s tot culturele organisaties. Kortom: iedereen die een beter overzicht wil van wie, wat heeft gebruikt, uitgeleend of teruggebracht.

Materiaalbeheer voor steden en gemeenten

De verhuur- en beheersoftware van MIRA is ook een uitstekend pakket voor het beheer en de organisatie van materiaal in steden en gemeenten. De software geeft een duidelijk overzicht van de verhuur en reservering van materiaal dat door de gemeente of stad ter beschikking wordt gesteld en door de inwoners kan worden gebruikt.