Goederen tijdig leveren? Kies een ERP-systeem afgestemd op je groothandel!

Goederen tijdig leveren? Kies een ERP-systeem afgestemd op je groothandel!

Een ERP-systeem op maat? Dit is zeker een zegen voor groothandelaars wiens wereld vaak dynamisch en complex is. Stem je je ERP-systeem hierop af, dan heb je op elk moment inzicht in de belangrijkste processen van je bedrijf. Denk aan bestellingen, planning en voorraadbeheer (supply chain). ERP-expert Evato geeft aan waar je moet op letten bij het zoeken naar een gepast all-in-one ERP-systeem.

Vraag je ERP-demo aan
Groothandel Chateaux Vini

ERP voor groothandel: verkort de tijd van bestelling tot levering!

De complexiteit van een groothandel brengt veel uitdagingen met zich mee, zoals een grote productvoorraad, kleine marges, lange doorlooptijden en een onvoorspelbare toevoer. Heb je een duidelijk zicht op jouw verkoopcijfers per item, per magazijn of per klant? Hoog tijd om het efficiënter aan te pakken met een ERP voor groothandel!

ERP-software voor groothandel mét integratie van je e-commerce platform

Veel bedrijven hebben een webshop, maar deze is vaak nog niet gekoppeld aan de rest van de software. Het Sage 100 ERP-systeem integreert je webshop zodat je alle bestellingen feilloos kan opvolgen.   

ERP groothandel: verbind aankoop, stockbeheer en boekhouding

Een geïntegreerd ERP-systeem zoals Sage 100 zorgt voor een performante tool voor logistieke activiteiten. Het managen van jouw groothandel wordt daarmee een gestroomlijnd proces. Handig, snel en overzichtelijk!

  • Real-time voorraadbeheer: een real-time overzicht van de inventaris geeft je inzicht in verbeteringen.
  • EDI-conform: dankzij Electronic Data Interchange (EDI) ‘praat’ jouw computer met de computer van je klant zonder menselijke tussenkomst.
  • WMS pick route optimalisatie: kies de kortste pickroute of optimaliseer jouw productlocaties.
  • Overzichtelijke dashboards en rapporten: met de dashboards van Sage 100 kan je onmiddellijk zien hoe jouw bedrijf er voor staat.
Groothandel Medi-Market

Een ERP-systeem op maat van groothandels

Evato kent de sector van groothandelaars buitengewoon goed. Of je nu elektronica, dranken of farma-producten verkoopt, opslaat of verzendt? Evato laat het vlot verlopen. Met de juiste configuratie zet Evato jouw ERP helemaal op punt, zo functioneert jouw bedrijf optimaal!   

Lees hier onze succesverhalen

Op zoek naar een geschikt all-in-one ERP-systeem voor jouw groothandel?

Neem contact met ons op!