Een ERP-systeem kiezen: hoe ga je te werk?

Een ERP-systeem kiezen: hoe ga je te werk?

ERP-systeem 1 kan dit, ERP-systeem 2 kan dat… Soms zie je de bomen door het ERP-bos niet meer! Gebruik deze handige tips van ERP-specialist Evato als leidraad bij het kiezen van jouw software op maat!

Liever even babbelen? Neem contact op
Blokjes met tekst

Zo kies je hét ERP-systeem voor jouw bedrijf 

Met een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) verzamel je makkelijk alle bedrijfsinformatie en -systemen, en centraliseer je die op één plek. Een goed ERP-systeem kan bijvoorbeeld een offerte opstellen, een bestelling van een klant verwerken en de voorraad realtime bijhouden en aanvullen. Maar hoe bepaal je jouw ideale systeem? 

  • Tip 1: kies een ERP-partner met ervaring in jouw sector
    Beginnersfouten kan je écht niet gebruiken. Een ERP-partner die al eerder systemen heeft ingericht voor bedrijven gelijkaardig aan het jouwe, is bekend met alle eisen en valkuilen van de sector en laat dus geen onnodige steken vallen.
  • Tip 2: kies een future-proof ERP-systeem
    Kies tijdens je zoektocht voor een ERP-systeem dat jouw bedrijf én groei ondersteunt. Evato kiest voor het ERP-pakket dat meegroeit met jouw bedrijf, helemaal op maat van je plannen, wat je sector of grootte ook is: futureproof, schaalbaar en snel uitbreidbaar.
  • Tip 3: kies voor een betrouwbare partner
    Evato kiest steeds voor gestandaardiseerde software van een betrouwbare partner die ‘sterk in de schoenen staat’ door kennis, aanpak en knowhow (wij zijn gecertificeerd voor Odoo en Sage).

Zo ben je zeker van de juiste ERP-skills en een doorgedreven klantspecifieke aanpak. Want wij luisteren naar wat je echt nodig hebt. Vertrouw op een partner die écht meedenkt!

Evato: de ERP-expert die levenslang met je meedenkt

Evato biedt bedrijven de juiste bedrijfssoftware om nog sneller, efficiënter en productiever te werken. Wij gaan in de eerste plaats voor een duurzame klantrelatie - niet voor het sluiten van deals! Als software-expert voldoet Evato bovendien aan strenge eisen op het gebied van bedrijfsvoering, oplossingen en diensten. Ideaal dus, voor wie op zoek is naar een betrouwbaar systeem. 

Last but not least: Evato spreekt als zelf kmo zijnde meer dan wie ook de taal van kmo’s. Nood aan integratie en automatisering van bedrijfsprocessen?

Hulp nodig bij het kiezen van een (ander) ERP-systeem? Wij luisteren graag!

Neem contact op