HR management software

HR-management Software

Maak de sprong van time registration naar time management

TeamPlayer HR software

HR management software van TeamPlayer

TeamPlayer HR is de ideale software voor een zorgeloos HR-management. Met deze module registreert u alle tijd die uw werknemers besteden aan taken en projecten. In één klik maakt u in een timesheet.

De gepresteerde uren kunt u vanuit TeamPlayer meteen doorsturen voor facturatie. Het is mogelijk om het reeds verbruikte budget van de klant bij te houden, of een maximumbudget in te stellen.

Behoud steeds het overzicht met een eenvoudige digitale agenda voor iedereen. Zo ziet u in één oogopslag de planning van alle medewerkers.

Waarom TeamPlayer HR?

  • Minder personeelsadministratie
  • Realtime tijdregistratie
  • HR-gegevens altijd up-to-date
  • Uren meteen factureren
  • Op maat geconfigureerd
Vraag een demo van TeamPlayer HR

Uw werkvloer optimaliseren = beter communiceren

TeamPlayer HR vereenvoudigt de administratie van uurroosters, verlof, opleidingen, communicatie en uw maandelijkse rapporten naar het sociaal secretariaat.

Deze time management software houdt ook het aantal (over)uren, verlof- en ziektedagen of andere afwezigheden nauwkeurig voor bij. Met slechts één doel: uw werkvloer optimaal organiseren.

HR-software op maat van uw organisatie

Uw software wordt op maat geconfigureerd, afhankelijk van het aantal personeelsleden, de indeling van de ruimtes en de door u ingestelde controles.

Ook geavanceerde softwareoplossingen zijn mogelijk, van toegangscontrole met individuele badges tot biometrische terminals.

HR management software
Meer productiviteit door beter time management?