KMO-Portefeuille

KMO-portefeuille peiler opleidingen

KMO portefeuille

Evato is al jaren een expert in bedrijfssoftware op maat, e-commerce én gepersonaliseerde opleidingen. Door nu te investeren in opleiding, coaching en training zorgt u ervoor dat uw medewerkers efficiënter en sneller werken met uw bedrijfssoftware.

Evato doorliep vorig jaar met succes een héél uitgebreide overheidsaudit voor het verwerven van het label ‘KMO-portefeuille’. Op basis van deze audit werd Evato opgenomen als starter in de pijler ‘Opleiding’. Dat betekent dat alle voorbereidingen aantoonbaar getroffen zijn om kwaliteitsvolle opleidingen aan te bieden en te voldoen aan alle eisen van de KMO-portefeuille.

Interesse in opleidingen op maat?

Wat is de KMO-portefeuille precies?

Dankzij de KMO-portefeuille wordt de kostprijs van opleidingen die gevolgd worden door u of een van uw werknemers, deels gesubsidieerd. Elke opleiding moet evenwel bijdragen tot het verbeteren van de huidige of toekomstige werking en betrekking hebben op de kernprocessen van uw onderneming. Hierbij wordt de kost van de opleiding gesubsidieerd door de overheid. Zo kunt u voor het luik ‘Opleiding’ tot liefst 2.500 euro per jaar besparen!

KMO portefeuille
Wenst u meer info over de KMO-Portefeuille?