MIRA Verhuursoftware

Hoe gaat u om met uw kostbare materiaal?

MIRA verhuursoftware geeft u beter overzicht van wie wat heeft gebruikt, geleend of teruggebracht.

MIRA: software voor stock- en materiaalbeheer

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor stock- en materiaalbeheer? Een systeem dat er voor zorgt dat u altijd weet waar uw materiaal of personeel zich bevindt? Ontdek MIRA, de ultieme verhuursoftware met een maximum aan flexibiliteit, zonder extra administratieve belasting.

De verhuursoftware van MIRA geeft u steeds een helder overzicht van welke toestellen onderhoud nodig hebben of gekeurd moeten worden. Maar voortaan weet u ook wie wat heeft gebruikt en wanneer.  Koopt u vaak materiaal te laat of dubbel aan?  Wilt u weten wie welk materiaal het laatst heeft gebruikt? Verliest u tijd én geld met het zoeken naar materiaal? De MIRA software giet alle informatie in een totaaloverzicht, zonder extra administratieve belasting voor u of uw medewerkers.

Gratis demo van MIRA op uw kantoor?

Modules op maat van uw onderneming

Het MIRA softwarepakket bestaat uit verschillende modules. Deze modules zijn apart beschikbaar op maat van de specifieke noden van uw onderneming. Zo kunt  bijvoorbeeld een accuraat materiaalbeheer koppelen aan een eenvoudig stockbeheer.

De beheer- en verhuursoftware van MIRA is geknipt voor elk soort organisatie. Van bedrijven, scholen, vzw’s tot culturele organisaties. Kortom: iedereen die een beter overzicht wil van wie, wat heeft gebruikt, uitgeleend of teruggebracht.

mira
mira

Materiaalbeheer voor steden en gemeenten

De verhuur- en beheersoftware van MIRA is ook een uitstekend pakket voor het beheer en de organisatie van materiaal in steden en gemeenten. De software geeft een duidelijk overzicht van de verhuur en reservering van materiaal dat door de gemeente of stad ter beschikking wordt gesteld en door de inwoners kan worden gebruikt.

Bespaar tijd en geld door efficiënt materiaalbeheer