Ontwikkeling op maat

Ontwikkeling op maat

Maatwerk

Bent u op zoek naar een toepassing voor de specifieke noden en behoeften van uw onderneming? Vindt u geen oplossing die aansluit bij uw bedrijf? Dan kan Evato u helpen. Wij maken samen met u een grondige analyse van uw behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte webapplicatie.

Het is niet eenvoudig om een pakket te vinden dat exact past bij uw dienstverlening en dat afgestemd is op de eindgebruikers. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing die makkelijk integreerbaar is.

Waarom een webapplicatie op maat?

Eerst en vooral omdat het snel en makkelijk in gebruik is. Er dient geen software te worden geïnstalleerd op uw eigen computers. Er is toegang mogelijk via een webbrowser vanop elke pc. Zo kunnen meerdere gebruikers en verschillende diensten met dezelfde applicatie aan de slag.

Een webapplicatie kan daarnaast ook eenvoudig gekoppeld worden aan andere websites of webservices. Omdat alles webbased is, werkt alles platform onafhankelijk. Er is ook geen uitgebreide installatieprocedure voor nodig en er wordt bespaard op schijfruimte.

Meer weten over webapplicaties op maat?