Outsourcing

Hulp nodig bij het beheer en de uitvoering van uw IT-processen?

outsourcing IT

Wat is outsourcing?

We spreken van outsourcing wanneer een onderneming een of meerdere diensten uitbesteedt aan een externe dienstverlener. Die diensten kunnen zowel binnen- als buitenshuis geleverd worden. Outsourcing wordt steeds vaker gedaan, zowel door kleine als grote ondernemingen.

Wij leggen u hieronder graag uit welke voordelen u daar kan uithalen en hoe Evato u daarbij kan helpen.

Voordelen

  • Kostenbesparend

De grootste troef van outsourcing is het feit dat er direct kan worden bespaard op salarissen, opleidingen, investeringen in extra personeel. Indirect zorgt het ervoor dat u zich kan focussen op uw core business.

  • Efficiëntere planning van personeel

Door te outsourcen dient er voor bepaalde diensten niet  te worden geschoven met de bezetting van uw werknemers. Er dient ook niemand extra te worden aangeworven. Zo komt uw huidige planning niet in het gedrang.

  • Snelle oplossing voor dringende projecten

Soms heeft u dringend iemand nodig met de juiste ervaring en vaardigheden. Op de arbeidsmarkt kan het soms lang duren vooraleer u die persoon vindt. Outsourcing kan dan een oplossing zijn om snel over de nodige expertise te beschikken.

  • Expertise

U heeft onmiddellijk de nodige kennis in huis. Kennis waar uw bedrijf op dit moment niet over beschikt. In plaats van extra mensen aan te nemen kan u bepaalde diensten uitbesteden aan externe product experts.

outsourcing IT
outsourcing IT

Evato kan u helpen

Bent u op zoek naar professionele hulp voor bepaalde diensten? Denkt u dat outsourcing voor u een oplossing kan bieden? Indien u niet voldoende capaciteit of expertise in huis heeft of het is te duur om de beoogde diensten intern uit te voeren dan is outsourcing mogelijk iets voor u. Neem gerust contact op met ons en we zoeken samen naar een oplossing.

Hulp nodig bij uw interne processen?