Sage DBFACT Connector

E-commerce: Sage DBFACT meets Magento webshop

Volledig geïntegreerde webshop

Velen hebben reeds de stap gezet naar een webshop. De reden daarvoor is eenvoudig. Het online winkelen is in België bezig aan een enorme inhaalbeweging. Zonder een nieuwe winkel te openen kan men toch een enorme markt aan potentiële klanten bereiken, zowel B2B als B2C.  Zonder webshop worden die klanten nooit bereikt. Zet daarom zo snel mogelijk ook de effectieve stap naar E-commerce.

Bij de input van data op een webshop komt natuurlijk heel wat kijken en het laatste wat u wilt is gegevens manueel overtypen . Met de Sage DBFACT connector van Evato vermijdt u dubbel werk en heeft u twee systemen die naadloos op elkaar aansluiten.

Ontwikkeld door Sage DBFACT consultants

De Sage DBFACT connector is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring als Sage DBFACT consultants. De koppeling zorgt ervoor dat artikels, relaties, prijzen en stock kunnen worden overgenomen om steeds tot actuele gegevens in uw webwinkel te komen. De connector is in verschillende formules beschikbaar, zo kunnen we eenvoudige, instapklare webshops aanbieden maar ook krachtige platformen met zeer uitgebreide synchronisatiemogelijkheden.

Meer info over onze webshop integratie voor Sage DBFACT?

Verschillende formules afhankelijk van uw wensen

Afhankelijk van uw noden bieden wij onze connector aan in verschillende formules. Elke Magento 2 webshop bevat standaard o.a. aparte pagina’s voor uw algemene voorwaarden en een disclaimer maar ook een contactpagina, zoekfuncties met auto-suggestie, integraties voor Google Analytics en sociale media. Daarnaast beschikt u ook standaard over een synchronisatie van artikels, kosten en relaties en heeft u de mogelijkheid om product reviews te laten plaatsen en orderbevestigingen via mail te versturen.

Extra features

Naast een zeer complete basisformule kan u ervoor kiezen om de mogelijkheden nog verder uit te breiden. Ontdek hieronder een aantal interessante features die in onze connector beschikbaar zijn:

  • Automatische synchronisatie van prijzen, stock en sublogins via cronjobs
  • Gepersonaliseerd klantendashboard met commerciële documenten uit Sage DBFACT
  • Toegang tot uw persoonlijke blog en nieuws-pagina
  • Beheer van diverse merken
  • Meertalige webshops
  • Online toegang tot servicerapporten, units en openstaande backorders
  • Koppeling van staffelkortingen en uw prijzenmatrix
  • Integratie met Warehouse Management data (WMS)
Interesse in onze verschillende formules?