Teamleader

teamleader en sage integratie

Wat is Teamleader?

Teamleader is een online oplossing voor onder meer CRM, projectbeheer en facturatie. U beheert ál uw contacten centraal en koppelt er de nodige functies, labels en bedrijven aan. U houdt er ook alle telefonische contacten, e-mails en meetings overzichtelijk in bij.

Dankzij de project management module kunnen projecten van A tot Z opgevolgd worden. Werk met deadlines en budgetten, bepaal milestones en plan taken in voor al uw teamleden. Met Teamleader behoudt u het overzicht vanaf het eerste contact met de klant tot aan de afwerking van het project.

Daarnaast beschikt u ook over volgende troeven:

  • Eenvoudige facturatie in een papierloze omgeving
  • Accurate financiële dashboards
  • Een handige agenda die je met anderen kan delen en synchroniseren
  • Opvolging van een verkooptraject van prospectie tot facturatie
  • Mobiele app voor Android en iOS

Koppeling met Sage DBFACT

Voor een goede opvolging van uw verkooptraject is het van groot belang om over één centraal klantenbestand te beschikken. Dankzij de integratie met Sage DBFACT is dat nu mogelijk. Onze koppeling zorgt ervoor dat relaties die u aanmaakt in Sage DBFACT meteen worden overgenomen in Teamleader.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om offertes over te nemen. Heeft u aan uw offerte een vertegenwoordiger gekoppeld? Dan krijgt die vertegenwoordiger automatisch een e-mail met de melding dat er een deal in Teamleader aan hem toegekend is. Alle offertes kunnen eenvoudig via de browser op uw computer of smartphone in PDF-formaat bekeken worden.

Indien u over de module ‘Uitgebreid offertebeheer’ beschikt kan de status van uw offerte eveneens overgenomen worden. Zo kunt u elke status van uw verkooptraject mooi opvolgen in het overzicht van uw deals in Teamleader.

teamleader en sage integratie
Meer weten over onze koppeling met Teamleader?