Teamplayer

TeamPlayer

Planning, tijdregistratie en HR

Planning software: haal het beste uit uw tijd

Mensen zijn de belangrijkste investering van uw bedrijf. Vergeet dus niet om ze optimaal in te zetten. De TeamPlayer planning software geeft een boost aan de efficiëntie van uw HR-afdeling.

Met de TeamPlayer planning tool plant u afspraken, klantenbezoeken en meetings razendsnel in. Niet alleen in uw eigen agenda, maar ook in die van uw medewerkers. Dit allemaal via een helder systeem met kleuren en prioriteiten.

Alle taken en afspraken van uw teamleden worden in realtime gesynchroniseerd. Iedereen is dus steeds tijdig op de hoogte van nieuwe agendapunten of -wijzigingen.

Waarom TeamPlayer Planning?

  • Hogere productiviteit
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Versnelt lopende projecten
  • Koppeling met Sage DBFACT
  • Agendabeheer via Outlook
  • Tracing via mobiele app

TeamPlayer: dé software voor tijdregistratie

Via de module Tijdregistratie in TeamPlayer bekijkt u in realtime welke taken uw medewerkers uitvoeren, wat de status is van hun opdracht en hoeveel tijd ze eraan spenderen. In slechts enkele muisklikken kunt de prestaties van uw werknemers makkelijk weergeven en registeren vanuit hun digitale agenda.

TeamPlayer Tijdregistratie geeft een realtime inzicht in de beschikbaarheid van uw medewerkers, maar ook in de geplande en lopende opdrachten voor een klant of project. Deze informatie is beschikbaar per medewerker of tijdsperiode.

Via een efficiënt validatiesysteem kunt u bovendien de effectief gepresteerde tijd per werknemer, taak of dag controleren. Deze gegevens worden dagelijks opgeslagen en kunt u nadien meteen doorsturen naar de facturatiedienst of HR-administratie.

Vraag een demo van TeamPlayer bij u op kantoor
CRM koppeling

HR-management met TeamPlayer

TeamPlayer HR is de ideale software voor een zorgeloos HR-management. TeamPlayer registreert de tijd die uw werknemers besteden aan taken en projecten en geeft dit weer in een handige timesheet. Deze gepresteerde uren kunt u vanuit TeamPlayer meteen doorsturen voor facturatie. Het is ook mogelijk om het verbruikte budget van de klant bij te houden, of een maximumbudget in te stellen.

TeamPlayer HR vereenvoudigt uw administratie van uurroosters, verlof, opleidingen en communicatie en maandelijkse rapporten naar het sociaal secretariaat. De software houdt ook het aantal overuren, verlof- en ziektedagen of andere afwezigheden nauwkeurig bij.

HR-software op maat van uw organisatie

De HR-software van TeamPlayer wordt op maat geconfigureerd en houdt rekening met het aantal personeelsleden, de indeling van de ruimtes en de door u ingestelde controles. Hiervoor zijn meerdere oplossingen mogelijk, tot zelfs geavanceerde oplossingen met individuele badges of biometrische terminals. Dit met slechts één doel: uw werkvloer optimaal organiseren.

Mobiele app met tracingsysteem

Via de mobiele app van TeamPlayer communiceert u wijzigingen in de planning meteen aan uw werknemers op buitendienst. Via het tracingsysteem van de app kunt u ook hun precieze locatie bepalen.

Verplaatsen uw medewerkers zich vaak van klant naar klant? TeamPlayer berekent de afgelegde weg en giet alle informatie in een automatisch rapport. Zo kunt u uw verplaatsingskosten staven met de data van het tracingsysteem.

Integratie met Sage DBFACT en MS Outlook

In TeamPlayer importeert u opdrachten (servicerapporten, tickets, openstaande bestellingen…) naadloos vanuit Sage DBFACT. Of u synchroniseert uw Outlook-agenda met de planning in TeamPlayer.

Beter plannen? Betere resultaten.