Sneller en efficiënter werken? Ontdek de voordelen van ons ERP-systeem!

Administratieve rompslomp, duizenden systemen en een gebrek aan efficiëntie? Gedaan ermee! Een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) verzamelt al jouw bedrijfsdata in één centrale database, en integreert zo bedrijfsprocessen als financieel management, verkoop, productie, voorraad en logistiek op één plek. Klinkt handig? Dat is het ook!

De grootste voordelen van een ERP-systeem zijn … 

Meer overzicht, meer controle en meer efficiëntie. Maar wat brengen ERP-systemen (of ERP-software) je echt op? 

  • Meer transparantie: je hebt een direct inzicht in bv. de financiële status van je onderneming door inkomsten, uitgaven, facturen en andere metrics te centraliseren; 
  • Snellere rapportage: met één druk op de knop worden jouw bedrijfsprocessen geanalyseerd en gemonitord; 
  • Minder fouten: heel wat processen zoals eenvoudige en terugkerende taken kunnen geautomatiseerd worden; 
  • Méér samenwerking: de dagelijkse activiteiten van elke tak van je bedrijf zijn op elkaar afgestemd; 
  • Betere klantcommunicatie: informatie wordt nl. eenvoudig gedeeld met zowel klanten als leveranciers en andere partijen. 

Kortom: kiezen voor de ERP software van Evato, da’s kiezen voor uniforme en snel schaalbare software waarmee jij klaar bent voor de toekomst! 

ERP-systeem voor kmo’s: wat is de beste oplossing?

Er bestaat een brede waaier aan ERP-systemen voor start-ups, kmo’s en grote bedrijven. Maar niet elk bedrijf heeft nood aan dezelfde ERP-software. Voor kmo’s zijn de ERP-oplossingen van Sage en Odoo heel geschikt. Het gaat in beide gevallen om een compleet systeem dat alle kernprocessen in een kleine of middelgrote onderneming dekt.

Bekijk de video over welk ERP-systeem interessant is voor jou

Kies voor een software partner die meedenkt! 

Met Evato kies je voor een ervaren partner in ERP-software. Evato denkt mee na over de groei van jouw bedrijf en adviseert hoe een ERP jou optimaal ondersteunt.

Onze sterkte? Wij luisteren naar wat je precies nodig hebt. Vanuit een persoonlijke behoefteanalyse bepalen we samen de beste strategie voor jouw kmo! 

Op zoek naar een ERP-systeem op maat van jouw bedrijf?

Neem contact op