Waarom werken bij Evato?

Zoek je een job vol uitdagingen en mogelijkheden om verder te groeien? Dan ben je bij Evato aan het juiste adres. Wat wij voor je in petto hebben? Lees de verhalen van onze medewerkers.
Bekijk onze vacatures Ontdek ons flexibel verloningsplan

Marleen, medewerker servicedesk

"IT draait om mensen, daar ben ik van overtuigd."

Als je Marleen vraagt waar ze goed in is, dan antwoordt ze: communicatie. Zij is het eerste aanspreekpunt voor klanten op onze helpdesk. Marleen doet onder meer de opvolging en planning van de service tickets. Ze organiseert, communiceert en connecteert.

Ik was meteen mee met de Evato-waarden

“Ik werk sinds 2019 bij Evato, zonder enige voorgeschiedenis in de IT-branche. Dat vond Evato geen probleem, wel een verrijking. Ik herinner me mijn eerste gesprek. In de vergaderzaal was net een brainstorming afgelopen en op een bord zag ik de bedrijfswaarden geschreven. Ik las ‘openheid’, ‘transparantie’, … en was meteen mee.”


Mitch, Senior ERP Consultant

"Ik kom met een brede waaier aan klanten in contact."

Maak kennis met Mitch! Hij is onze eerste medewerker en al 5 jaar ontzettend actief bij Evato. Als Senior ERP Consultant verzorgt hij de implementatie, configuratie, opleiding en opvolging van de ERP projecten.

Een brede waaier aan klanten

Als je Mitch vraagt om Evato in een notendop te omschrijven dan is zijn antwoord onomwonden: het kmo-karakter. “Je maakt deel uit van een klein maar dynamisch team. Samen werken we aan een groeiverhaal. Bovendien kom ik met een brede waaier aan klanten in contact.”

“Evato heeft een persoonlijke, familiale aanpak met ruimte voor een babbel aan de koffiemachine. En moet je op afspraak bij de dokter of tandarts tijdens de uren, dan is dat snel geregeld.”


Sven, Senior Web developer

"Je krijgt alle kansen om via training en opleiding verder te groeien"

Dat je bij Evato ruimte krijgt om verder te groeien, dat vindt Sven een enorme pro van Evato. Team lead Sven staat onder meer mee aan de wieg van Hive (ESB) en verschillende technologieën (API, MongoDB, RabbitMQ, …) en applicaties. Hij ontwikkelt eigen webplatformen en maakt eigen Magento 2 modules.

Levenslang leren en opleidingen

“Als je toont dat je er klaar voor bent, dan krijg je alle kansen om via training en opleiding verder te groeien,” zo vertelt Sven. “Online webinars, producttrainingen en extra opleidingen zijn zeker mogelijk. Als starter, maar zeker ook als ervaren IT’er.”

Uitstekend gelegen in Klein-Brabant

“Ik woon op 15 km van het Evato-kantoor in Bornem. Dat was voor mij een van de redenen om hier te komen werken. Verder is thuiswerk perfect mogelijk, ideaal om de werk-privé balans op orde te houden.”


Robrecht, Junior Web developer

"Evato plaatst de tevredenheid van de werknemers boven de bedrijfscijfers."

De jongste telg van de familie. Robrecht kwam enkele jaren rechtstreeks vanaf de schoolbanken de Evato-troepen versterken. Want wat goed is, komt snel! Robrecht bouwt mee aan onze Magento 2 bestelplatformen en de koppelingen met diverse applicaties via onze HIVE ESB.

Ik wist meteen dat het raak was

Voor Robrecht is dit zijn eerste werkervaring. Waarom koos hij voor Evato? “Aangezien het onderwerp van mijn eindwerk over kassasystemen ging - ik studeerde Multimedia Design - was er meteen een klik. Ik ben gebeten door IT, e-commerce, design en development. Mijn buikgevoel koos voor Evato en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.”


Heb je ook zin om bij Evato te komen werken?

Bekijk onze vacatures

Info over flexibel verloningsplan van Evato.