WooCommerce

WooCommerce webshop op maat

woocommerce

WooCommerce is een opensourceplatform zonder verplichtingen, met een maximum aan bewegingsvrijheid. Evato biedt u een complete WooCommerce webshop via het WordPress-platform, inclusief alle nodige functies en widgets. Evato speelt voor u zelfs héél kort op de bal: een gloednieuwe WooCommerce webshop is al mogelijk binnen de maand. Ontdek de voordelen van WooCommerce:

  • SEO-vriendelijk, hoge ranking in Google
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Groot aantal functionaliteiten
  • Opensource plugin, brede community
  • Gekoppeld aan het WordPress-platform
  • Snel en lichtgewicht
  • Soepele hostingopties
  • Uitgebreid klant-, product- en orderbeheer
  • Online betalen met MultiSafePay
  • Responsive design voor mobiele toestellen

Complete webwinkel, lage kostprijs

WooCommerce bevat alle functies die u van een complete webwinkel verwacht. Van categorieën, tags en prijsregelaars tot het instellen van kortingen en tijdelijke acties. Heeft u een verzoek voor een speciale functionaliteit? Dan kunt u kiezen uit een resem handige plugins die uw webshop nog gebruiksvriendelijker maken. Dit voor een vast bedrag, zonder extra maandelijkse kosten.

Gebruiksvriendelijk en all-in-one beheer

Via een intuïtief online beheerplatform kunt u snel en makkelijk de inhoud van uw webshop aanpassen, kortingen en promoties instellen of de lay-out van de pagina wijzigen. Via de WooCommerce plugin volgt u uw huidige conversie op de voet. Het is ook mogelijk om allerlei data te importeren en te exporteren via een csv-bestand.

woocommerce
Interesse in een extra verkoopkanaal?
woocommerce & ERP integration

WooCommerce en uw ERP

Onze ERP-oplossingen zijn ook voor Woocommerce webshops ideaal voor de administratieve afhandeling van uw online bestellingen. Door de synchronisatie van uw ERP met uw webshop bent u altijd zeker van een geautomatiseerd en up-to-date systeem. Dubbele boekingen, foute klantenfiches of verkeerde orders? Die zijn voorgoed verleden tijd.

Waarom WooCommerce integreren?

✔︎ Beheer uw online orders meteen in DBFACT

✔︎ Integreer producten, productbeschrijvingen en beelden online via DBFACT

✔︎ Automatische synchronisatie: uw gegevens altijd up-to-date

✔︎ Minder administratie, snellere bedrijfsprocessen

✔︎ Alle gegevens toegankelijk via één platform

✔︎ Automatiseren betekent altijd: tijd en geld besparen

Online betalen via MultiSafePay

Online betalingen met complete check-out zijn mogelijk met alle soorten kaarten en worden verwerkt door MultiSafePay. Alle online betaalmogelijkheden worden bovendien aangeboden tegen de goedkoopste tarieven op de markt.

multisafepay
Gratis advies van een expert?