Evato training en opleiding bedrijfssoftware

Evato biedt als KMO Portefeuille erkend opleidingscentrum een breed gamma trainingen voor bedrijfssoftware en e-commerce aan. U volgt de opleiding individueel of in groep, bij u op locatie of op het kantoor van Evato. Verhoog het rendement van uw medewerkers door een opleiding op maat. Een goed opgeleide medewerker is er twee waard!

Meer info over de Evato opleidingen? Neem contact op

Wie investeert in software, wil deze investering natuurlijk zo snel mogelijk zien renderen. Evato is al jaren een specialist in bedrijfssoftware op maat van de KMO. Wij zorgen er met gerichte opleidingen voor dat uw medewerkers efficiënt met deze software werken.

Waarom een softwaretraining bij Evato volgen?

  • Hands-on training: u kunt meteen aan de slag met uw nieuwe bedrijfssoftware. Evato organiseert elke opleiding volgens uw in kaart gebrachte en geïmplementeerde workflow. Tijdens de opleiding begeleiden we u bij elke handeling. Dit is dus geen ‘schermopleiding’ maar een echte hands-on opleiding.
  • Ervaren lesgevers met expertise in business software
  • U werkt na een training nóg beter, sneller en productiever met uw bestaande of nieuwe bedrijfssoftware
  • KMO Portefeuille erkend opleidingscentrum

Een opleiding op maat, persoonlijk of in groep

Persoonlijke opleidingen

Training is één van de beste manieren om de productiviteit in uw onderneming op te krikken. Tijdens een persoonlijke opleiding vertalen we uw wensen naar wat mogelijk is met uw software of e-commerce platform. Wij helpen uw medewerker met gericht advies, tips and tricks en concrete oplossingen om zijn/haar workflow en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

In groep

Bij de groepsopleiding ligt de focus op de praktische behoeften van de verschillende soorten gebruikers (end users, key users…) en hun dagelijkse handelingen in het systeem binnen uw organisatie. Deze opleiding wordt gegeven aan zowel ervaren als nieuwe gebruikers.

Voor wie zijn de Evato opleidingen bedoeld?

U en uw medewerkers zijn cruciaal in uw hele IT- of automatiseringsproject. Daarom zijn onze hands-on opleidingen gericht op nieuwe of ervaren gebruikers en key users van de software.

Recupereer een deel van uw investering via KMO Portefeuille

Evato is een erkend dienstverlener van de KMO Portefeuille, een overheidssubsidie van de Vlaamse Overheid. Dankzij de KMO Portefeuille kan de kostprijs van opleidingen deels gesubsidieerd worden.

Voorwaarden:

·       Elke opleiding moet bijdragen tot een ‘beter functioneren’ van het huidige of het toekomstige bedrijf.

·       De opleiding moet betrekking hebben op de kernprocessen van de onderneming. 


Welke opleidingen biedt Evato aan?

ERP-systemen (Sage 100 en Sage BOB 50)
Een doeltreffend ERP-systeem is een onmisbare tool voor de dagelijkse werking van elk bedrijf. Evato zorgt ervoor dat uw medewerkers efficiënt leren werken met uw ERP-oplossing. We bieden basisopleidingen aan, maar ook opleidingen voor gevorderden. U leert alles over de ideale commerciële workflow, artikel- en voorraadbeheer, verkoop- en aankoopdocumenten en zoveel meer. Daarnaast leren we u om uw eigen boekhouding te voeren zodat u altijd zicht hebt op cijfers en resultaten. Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Geen uitgebreide handleiding dus met overbodige details en ingewikkeld jargon. U leert alles door het te doen: echt hands-on!

Magento e-commerce
Dit succesvolle e-commerce-platform biedt een groot aantal interessante voordelen, zowel voor B2B- als B2C-webshops. Na deze opleiding heeft u voldoende basiskennis om uw website zelf in de back-end te beheren.

Evato Business Intelligence
Als moderne bedrijfsleider wilt u altijd op de hoogte zijn van de kerncijfers van uw onderneming. Business Intelligence software helpt u om betere beslissingen te nemen, gebaseerd op de meest relevante en actuele cijfers. Na deze opleiding kunt u dan ook zelf lijsten, draaitabellen en grafieken creëren in Excel of Power BI.


Meer weten over de Evato opleidingen?

Neem contact met ons op!