Verkort de tijd van bestelling tot levering

Verhoog je productiviteit door je bedrijfsprocessen & -applicaties te automatiseren en te verbinden met elkaar. Laat software werken voor jou, niet omgekeerd.

Sage100 voor groothandel

Gestroomlijnde processen voor een snelle klantenservice

Kostenefficiënter werken en tegelijk je klanten de beste service geven? Dat kan alleen door je interne processen op elkaar af te stemmen. Kies voor tools die jouw bedrijf écht ondersteunen.

ERP: haal alles uit je voorraad

Ben je ook op zoek naar de ideale balans tussen voorraadbeheer, logistiek, sales, klantenservice en financiële opvolging? Weet jij precies wanneer je bij elke leverancier moet bijbestellen om de stock tijdig aan te vullen? En heb je een duidelijk zicht op de evolutie van de verkoopcijfers per item, per magazijn of per klant? Hoog tijd om het efficiënter aan te pakken.

Voorraadbeheer

Sage 100

Met Sage 100 kan je precies voldoende voorraad bijhouden om je klanten snel te kunnen beleveren. Een te grote productvoorraad slorpt immers te veel budget op, terwijl je met een te kleine voorraad het risico loopt klanten te verliezen. Sage 100 automatiseert al je processen achter de schermen, zodat je je winstmarges verhoogt en je klanten tevreden houdt. Als groothandel haal je zeker voordeel uit de uitgebreide mogelijkheden voor commercieel beheer, boekhouding en rapportering. De gecentraliseerde informatie en overzichtelijke dashboards helpen je om snel de juiste beslissingen te nemen die je bedrijf doen groeien.

Sage 100

Totale integratie met je ERP

Evato ontwikkelde op basis van de e-commercetechnologie van Magento een aantal modules die specifiek inspelen op je noden als groothandel. Dankzij de integratie met Sage 100cloud kunnen je verkopers bij de klant bijvoorbeeld meteen bestellingen invoeren via je webshop. Het order komt automatisch terecht in je ERP-omgeving en wordt automatisch opgevolgd.

Magento met Sage 100cloud integratie

Sneller verkopen via Magento

Het online bestelplatform van Magento is heel gebruiksvriendelijk. Ook klanten kunnen zelf eenvoudig hun order doorgeven, zelfs via hun smartphone. Gedaan met bestellingen die onoverzichtelijk binnenkomen op allerlei verschillende manieren zoals papieren formulieren of via whatsapp! Nóg efficiënter verkopen? Dat kan door een bestellijst te creëren met je meest verkochte artikels. Zo toon je je klanten nog sneller de weg naar de bestelknop.

Magento