De beste service zonder tijdverlies

Tevreden klanten zijn trouwe klanten. Ontdek hoe jij je field service kan optimaliseren met onze oplossingen.

Efficiënt werken

Krachtige en flexibele tools voor al je serviceprocessen

Met een perfecte field service overtuig je je klanten. Automatisering is een must om al je onderliggende processen te stroomlijnen.

Een tevreden klant is een trouwe klant

Je field service-medewerkers zijn de ambassadeurs van je bedrijf. Als de planning en de interventie vlot verlopen, heb je meteen een tevreden en trouwe klant. Sage 100 helpt je daarbij. Hoe? Door je interne processen een pak efficiënter te laten verlopen. Zo kan jij alle aandacht besteden aan je klantenservice.

tevreden klanten

De toolset voor binnen- & buitendienst

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met een efficiënte planning. Automatiseer terugkerende handmatige processen met behulp van workflows. En stel steeds de juiste informatie ter beschikking van je medewerkers. Zelfs zonder internetverbinding heeft je buitenpersoneel alles binnen handbereik.

FieldBuddy

Geïntegreerde Field Service planning

Specifiek voor Field Services-bedrijven biedt Evato de integratie van FieldBuddy in Sage 100. Daarmee beschik je over een handige online tool voor field service planning die zowel de binnendienstmedewerkers als de techniekers ondersteunt. Door de synchronisatie met Sage 100 wordt je voorraadinformatie direct aangepast en komt het facturatieproces op gang. Evato is ‘preferred partner’ voor FieldBuddy in België.

FieldBuddy integratie

Vlotte samenwerking zonder misverstanden

Correcte en up-to-date informatie is cruciaal voor een efficiënte dienstverlening. Voor field services is dat zeker het geval, aangezien je je medewerkers heel flexibel moet inzetten op verschillende locaties. Via Sage 100 werkt iedereen met hetzelfde centrale ERP-systeem dat in realtime wordt bijgewerkt. Zo gaat er geen tijd verloren met heen en weer bellen en riskeer je geen misverstanden die nefast zijn voor de klantentevredenheid.

Sage 100

Neem gefundeerde strategische beslissingen

Sage 100 helpt je bovendien om betere strategische en financiële beslissingen te nemen op basis van relevante en glasheldere statistieken en overzichtelijke rapporten. Zo kijk je altijd vooruit naar de volgende stap in de groei van je onderneming.

Up-to-date informatie mobiel beschikbaar

Met Fieldbuddy werk je cloudgebaseerd zodat de gebruikers op elke locatie ook met hun mobiele toestel veilig toegang hebben tot hun gegevens en planning. In de back-office verloopt de opvolging van offerte tot facturering, bevoorrading, inventaris en controle ook veel efficiënter dankzij de automatisering van de processen. Zo komt ‘just-in-time’ voorraadbeheer probleemloos binnen je bereik. De overzichtelijke dashboards die je naar wens kan aanpassen, worden voortdurend in bijgewerkt. Zo werkt iedereen met dezelfde up-to-date informatie.

Sage 100cloud mobiel beschikbaar

Wil jij ook je Field Services een niveau hoger tillen?

Evato zorgt voor de juiste oplossing gericht op de groei van je bedrijf.