Meer overzicht van voorraad tot kassa

Focus op je sales, onze software doet de rest

Focus op je sales

Een toekomstgericht softwareplatform

Met een centraal beheersysteem voor al je belangrijke informatie – van klantengegevens en kassaverkoop tot voorraad en leveranciers – houd je altijd de vinger aan de pols.

Alle gegevens up-to-date in een centraal systeem

Heb je het gevoel dat je soms achter de feiten aan holt? Besteed je te veel tijd aan het manueel verwerken van informatie? Met Sage 100cloud is dat verleden tijd. In het goed beveiligde, centrale ERP-systeem beheer je alle informatie over je leveranciers, productvoorraad, logistieke planning, marketingacties en verkoopcijfers. Bovendien zijn alle informatiestromen met elkaar geïntegreerd, zodat bijvoorbeeld de voorraadgegevens automatisch worden aangepast na elke verkoop. Dat levert een grote tijdwinst op.

Alle gegevens up-to-date

Betere en snellere klantenservice

Omvat je onderneming meerdere locaties, opslagruimtes en winkels? Ook dat is geen enkel probleem. Het centrale ERP-systeem verzamelt alle gegevens, inclusief de toonbankverkoop. Ook je winkelmedewerkers kunnen zelf razendsnel up-to-date informatie opzoeken. Ze hoeven dus hun collega’s op een andere locatie niet te contacteren, bijvoorbeeld voor de status van bestellingen of voorraden. Op die manier zijn ze productiever en krijgen de klanten een betere en snellere service.

Heb je groeiplannen of sta je voor strategische beslissingen? Dankzij de dashboards en de realtime rapportering heb je een helder overzicht van je business. Zo kan je veel beter inschatten of je klaar bent voor een nieuwe sprong.

Sage 100

Online verkopen

Online verkopen is meer dan ooit een must voor elke detailhandel. Heel wat klanten bestellen liever online en verwachten ook een perfecte online service. Een webshop kan parallel bestaan naast een fysieke winkel of kan een entiteit op zich vormen. Met Magento e-commerce software is het allebei mogelijk.

Webshop als aanvulling voor een betere service

Meer klanten aantrekken via een multishop

Heb je een heel divers productaanbod, dan kan het interessant zijn om te kiezen voor een ‘multishop’. Je hebt dan meerdere webshops met telkens een specifiek productaanbod. Zo kan je je beter richten op een bepaalde doelgroep. Je potentiële klanten vinden je dan makkelijker online en raken ook niet overweldigd door een te divers of erg uitgebreid assortiment. Dat komt je verkoop zeker ten goede.

Gebruik je troeven voor klantenbinding

Een webshop vraagt in ieder geval geen investeringen in winkelruimte en geeft je ook extra opties voor klantenbinding. Op basis van het koop- en surfgedrag van je online klanten kan je bijvoorbeeld doelgerichte marketingacties creëren. We helpen je graag bij het uitbouwen van een webshop op maat van je activiteiten. We integreren Magento ook in je ERP-pakket zodat alle verkoopkanalen perfect gesynchroniseerd blijven.

krijg ruimte voor klantenbinding