Over Evato

Over Evato

Uw volledige ERP-project in veilige handen? Wij gaan voor een omnichannelstrategie!

Evato is een moderne, dynamische onderneming met jarenlange ervaring in de ERP-wereld. Dankzij onze expertise op vlak van bedrijfssoftware en e-commerce leveren wij totaaloplossingen en dat zorgt ervoor dat wij dé partner zijn voor de KMO-markt.

De voorbije jaren zijn we enorm gegroeid en inmiddels telt ons team meer dan 10 mensen. Evato bestaat vandaag uit een mix van jong geweld en ervaren productspecialisten. De groei van de laatste jaren laat ons toe om u een uitgebreider productgamma aan te bieden en onze algemene dienstverlening te optimaliseren. Naast de toevoeging van nieuwe, krachtige ERP-software zoals Sage 100 zet Evato nog meer in op de integratie van uw bedrijfssoftware en een webshop. Neem gerust contact op voor onze ERP-systemen en geïntegreerde E-commerce oplossingen in zowel Magento 1 als Magento 2.

Wij stellen ons graag aan u voor.

Maak hieronder kennis met het Evato topteam!

Ons team bestaat stuk voor stuk uit productspecialisten die u en uw onderneming de professionele aanpak geven die u verdient. Onze waarden zijn onze expertise in bedrijfssoftware, een persoonlijke begeleiding en een flexibele dienstverlening op maat van uw onderneming.

Tom Merckx | ERP Solution Seller – Managing Partner

Zaakvoerder en productspecialist Tom is al jaren Gold Partner van Sage en heeft 20 jaar ervaring in bedrijfssoftware en IT. Tom verkoopt geen software, wél oplossingen.

Gianni Riemslagh | ERP & E-commerce – Managing Partner

Bij Evato bouwde zaakvoerder Gianni een ruime expertise op in ERP-oplossingen. Daarnaast ontwikkelt hij gepersonaliseerde API’s en webapplicaties op maat . Hij is dé referentie op vlak van E-commerce.

Inge Van Oprooy | Administratie – Klantendienst

Duizendpoot Inge is de dragende kracht van Evato. Zij staat in voor de volledige administratie en is de ruggengraat van de relatie met onze klanten. Inge is altijd luisterbereid en zet uw behoeften centraal. Zij is pas tevreden als u dat ook bent.

Mitch Van Laethem | ERP Consultant

Als gedreven consultant gaat Mitch steeds tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Hij kent de uitdagingen van een moderne onderneming en zijn ervaring met bedrijfssoftware zorgt ervoor dat hij voor elk probleem de juiste oplossing vindt.

Jasper Schepers | ERP Consultant

Jasper is een vat vol energie en is enorm geboeid door bedrijfs- en ERP-software. Hij staat voor een persoonlijke aanpak en heeft een neus voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Anthony Devuyst | ERP & E-commerce

Anthony combineert zijn taalkundige achtergrond met de nodige ervaring in de ERP-wereld. Hij kruipt graag in zijn pen en houdt ervan om de noden van klanten te vertalen in no-nonsense oplossingen.

Ontdek alle oplossingen op maat van uw sector