Connect ERP: verbind je met de wereld van Connect+

De Connect+ Groep is gegroeid uit een intense samenwerking tussen meer dan 300 merken en ruim 1.500 zelfstandigen. Meer dan een miljoen klanten hebben toegang tot het Connect+ platform. Evato zorgt als Odoo Silver partner voor een vlekkeloze migratie naar de volledig geïntegreerde Connect ERP.

Odoo ERP integratie voor Connect+ partners

Connect ERP is een ERP pakket dat Odoo ontwikkelde voor de Connect+ partners. Het bevat heel wat applicaties waaronder een kassasysteem, boekhouding, helpdesk, projecten, field service, integraties met Connect+ en leveranciers, en nog veel meer apps en functies.

Evato is als Odoo Silver partner getraind en gecertificeerd voor de migratie van Connect+ leden naar Connect ERP.

Connect ERP migratie


Ondersteuning nodig bij de migratie naar Connect ERP? Evato helpt bij de datamigratie, zorgt voor een zorgeloze overgang van je boekhouding en traint je medewerkers. Een samenwerking met Evato biedt alleen maar voordelen:

 • Jarenlange ervaring
  Evato implementeerde en ondersteunde tal van Connect+ leden met Sage DBFACT, bij veel bedrijven het huidige ERP-systeem.
 • Geavanceerde en geautomatiseerde data import
  Wil je net iets meer dan enkel de basis relatie- en artikelgegevens? Evato zorgt voor een import op maat.

 • De experts in Odoo boekhouding
  Wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze overgang van je huidige boekhouding en trainen je medewerkers.

 • Persoonlijke begeleiding
  Wij verzorgen een persoonlijke on-site training voor je medewerkers waarbij we niet alleen aandacht hebben voor de ‘best-practice’ flow maar ook voor alle uitzonderingen en dagelijkse problemen.

 • Helpdesk
  Heb je na de migratie nog ondersteuning nodig? Ook daarvoor kan je een beroep doen op Evato. Wij zorgen voor de ondersteuning die je nodig hebt via een servicecontract op maat van jouw bedrijf.

Heb je interesse in Connect+ en Connect ERP of andere all-in-on oplossingen van Evato? Neem als de bliksem contact op.

Tags

 • ERP
 • eCommerce
 • Webshop