Een webapplicatie op maat

Maatwerk

Ben je op zoek naar een toepassing voor de specifieke noden en behoeften van jouw onderneming? Vind je geen oplossing die aansluit bij je bedrijf? Dan kan Evato je helpen. Wij maken samen met jou een grondige analyse van al je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte webapplicatie.

Het is niet eenvoudig om een pakket te vinden dat exact past bij jouw dienstverlening en dat afgestemd is op de eindgebruikers. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing die makkelijk integreerbaar is.

Waarom een webapplicatie op maat?

Eerst en vooral omdat het snel en makkelijk in gebruik is. Er dient geen software te worden geïnstalleerd op je eigen computers. Er is toegang mogelijk via een webbrowser vanop elke pc. Zo kunnen meerdere gebruikers en verschillende diensten met dezelfde applicatie aan de slag.

Een webapplicatie kan daarnaast ook eenvoudig gekoppeld worden aan andere websites of webservices. Omdat alles webbased is, werkt alles platform onafhankelijk. Er is ook geen uitgebreide installatieprocedure voor nodig en er wordt bespaard op schijfruimte.

Tags

  • ERP
  • eCommerce
  • Hive