Laat je adviseren door onze experts

Denk je dat je onderneming een extra duwtje in de rug nodig heeft om te blijven groeien? Heb je soms het gevoel dat de huidige manier van werken niet de meest efficiënte is? Hoe zorg je ervoor dat de veranderde behoeften van je business ook vertaald worden in een nieuw of aangepast IT-proces? Een sterke functionele analyse zorgt voor een kwalitatief, aangepast systeem dat perfect draait binnen het bedrijf. Of hoe business en functionele analyse hand in hand gaan. Onze experts helpen je op weg.

Als trouwe partner van ruim 150 KMO’s wil Evato haar softwaregebruikers op een efficiënte en professionele manier begeleiden. Onze kennis van de KMO-markt en jarenlange ervaring met bedrijfssoftware zorgen ervoor dat wij je steeds een concreet actieplan kunnen bieden.

Waar kunnen onze experts je mee helpen?

Eerst en vooral met een correcte analyse van je noden en wensen. Op die manier kunnen we je een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden van onze oplossingen. Wij zoeken samen met jou een antwoord op complexe vragen en helpen je bij het nemen van strategische beslissingen. We scheppen van bij de start duidelijke verwachtingen.

Maar daar stopt het niet. Ook na een eerste analyse en de uiteindelijke implementatie blijven de experts van Evato beschikbaar voor je verdere vragen. Klanten die reeds jaren met onze oplossingen werken blijven bij ons aankloppen voor extra advies. In een technologische markt, die steeds verandert en evolueert, is het vaak zo dat een nieuwe manier van werken zich opdringt. Indien je na verloop van tijd nood heeft aan een nieuwe visie of strategie kan je bij Evato terecht voor een bijkomende analyse.

Tags

  • ERP
  • eCommerce
  • Hive