Ontdek de hoogtepunten van Odoo 17

Odoo 17 is gelanceerd! Deze nieuwe versie brengt niet alleen snelheid en veiligheid, maar ook een scala aan nieuwe AI-functies. In dit artikel delen we de hoogtepunten van deze versie en ontdekken we hoe het jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.


Point of Sale herontwerp: modern en flexibel

Point of Sale (POS) heeft een grondige make-over gekregen. Nu kunnen klanten eenvoudig bestellen en betalen via QR-codes of zelfbedieningskiosken. De nieuwe Kitchen Display-app stroomlijnt bestellingen voor keukenmedewerkers, en menuaanpassingen zijn nu kinderspel. Bovendien kun je nu tafels online laten boeken.


ChatGPT in Odoo: de kracht van AI in jouw teksten

ChatGPT is vanaf nu geïntegreerd met Odoo, waardoor je alternatieven voor je tekst kunt genereren in al onze apps. Het is een revolutie in het gebruik van AI voor kennisartikelen, marketingcampagnes en zelfs websitecontent. De website-app van Odoo maakt nu ook gebruik van de AI-copywriter tool, waardoor het maken van een nieuwe website een fluitje van een cent is.


Website nieuwigheden: een frisse look en handige tools

De website-scraper is eindelijk live! Transformeer elke website in een Odoo-pagina zonder migraties, knippen en plakken of herontwerpen. En laten we WebP-afbeeldingen niet vergeten: ze verbeteren de laadtijd en de SEO-ranking van Odoo Website. Daarom worden alle afbeeldingen in Odoo automatisch omgezet naar WebP-afbeeldingen.

Versterkingen in sales: maak indruk met offertes

Nieuwe functie voor het salesteam! De offerteopbouwer stelt je in staat gepersonaliseerde offertes te maken met afbeeldingen, gedetailleerde productbeschrijvingen en aangepaste voorwaarden. Via de “cataloog” knop kan je met één klik meerdere producten zoeken en toevoegen. Handig toch?


WhatsApp integratie: sterkere klantrelaties dan ooit

WhatsApp is vanaf nu ook geïntegreerd met Odoo! Van orderbevestigingen tot betalingslinks, het stroomlijnt de communicatie en versterkt klantrelaties. Een krachtig hulpmiddel dat zijn introductie niet nodig heeft, maar nu naadloos in Odoo past.

Supply chain verbeteringen: efficiëntie voor productie en voorraad

Voor gebruikers van Manufacturing, Inventory en Barcode heeft Odoo enkele nieuwe functies geïntroduceerd. Het nieuwe Productieorder Overzicht centraliseert alle relevante gegevens, inclusief de status en herbevoorrading opties van de onderdelen. Hierdoor wordt het aanvullen zeer eenvoudig. Met de nieuwe Shop Floor-app kunnen operators eenvoudig instructies opvolgen, zelfs met een barcode scanner of mobiel apparaat. Het Inventory-app-pickingproces is ook verbeterd voor beter inzicht.

HR-apps upgrade: slagvaardigheid en lokalisaties

Odoo heeft de HR-apps verbeterd met een nieuwe weergave van werknemers, een gebruiksvriendelijkere aanwezigheidsmodule en een thuiswerkmodule. Lokalisatiepakketten voor payroll zijn uitgebreid, waaronder België, Zwitserland, Hong Kong, Kenia, Mexico, de Verenigde Staten en Australië.

Accounting innovaties: e-facturering en beveiliging

Odoo Accounting ondersteunt nu Peppol, een gestandaardiseerd e-factureringssysteem. Scam-bescherming waarschuwt bij het overmaken naar niet-gemarkeerde bankrekeningen. Uitgestelde boekingen zijn nu gescheiden van activa, waardoor de creatie van uitgestelde inkomsten en uitgaven zonder vooraf ingestelde modellen mogelijk is.


Nieuwe apps: Meeting Rooms, Frontdesk, To-do

Odoo 17 bevat ook drie nieuwe apps: Meeting Rooms voor eenvoudig boeken en beheren van vergaderruimtes, Frontdesk voor gastenregistratie en verzoeken, en To-do werkt als een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel om je productiviteit te verhogen.

Odoo 17 heeft zijn belofte waargemaakt en maakt bedrijfsbeheer eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Evato zorgt ervoor dat jij alles uit deze update kan halen. Omdat wij alle innovaties nauw in de gaten houden, kunnen we dit direct implementeren in jouw systeem. Zo zorgen wij ervoor dat jouw processen lopen, zodat jij kunt zorgen dat je bedrijf loopt.

Meet Odoo 17: Bekijk alle nieuwe functies

Tags

  • ERP
  • Productivi-Tijd