Power Apps: extra module bij Sage ERP


De juiste apps maken het leven een stuk eenvoudiger. Dankzij de cloud connector voor Power Apps verrijk je de functies van je ERP-systeem. Je beschikt over een extra reeks van online tools die je kan afstemmen op wat je dagelijks nodig hebt. Met deze module werk je een stuk productiever en efficiënter omdat je bvb handmatige processen kan automatiseren.

Power Apps als uitbreiding van ERP-systeem

Power Apps is een suite van apps, services en connectoren waarmee je snel aangepaste apps kunt ontwikkelen zonder dat er veel programmeerkennis nodig is.

Zo heb je een reeks van tools die je dagelijkse taken verlichten. Gevolg: je bespaart tijd en beschikt over meer betrouwbare data.

Power Apps heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor gebruikers zonder programmeerkennis.

Nog een voordeel: de gemaakte apps werken zowel via een browser als op mobiele toestellen.

Vraag hier je demo aan

Enkele voorbeelden van toepassingen

Evato past deze module helemaal aan zoals jij het wenst en volgens de behoeften van je verschillende afdelingen, zoals verkoop, HR, finance en logistiek.

Voor de verkoper
Een mooi voorbeeld is dat van de verkoper. Met de Power Apps-connector kan hij een applicatie op zijn smartphone gebruiken waarmee hij openstaande klanten of een lijst met openstaande documenten kan raadplegen. Hij kan klantendossiers bijwerken of tijdens zijn bezoek een offerte maken die direct wordt geïntegreerd in het commerciële beheer van het ERP-systeem.

Voor de chauffeur

Een chauffeur kan een levering makkelijk laten aftekenen en de status van het document aanpassen. Indien de klant niet aanwezig is, kan hij foto’s maken van de plek waar hij de goederen heeft achtergelaten. De handtekening en/of de foto’s worden meteen gelinkt aan de leverbon in de ERP en de status van het document is meteen zichtbaar voor de facturatiedienst.


Voor de voorraadbeheerder

De voorraadbeheerder heeft op elk moment alle info over producten of goederen, waar hij zich ook bevindt. Hij kan producten opzoeken aan de hand van de omschrijving, artikelcode of d.m.v. het scannen van de barcode. Hij kan op elk moment de beschikbare stock, voorraadlocatie, productfoto’s en bijlagen raadplegen.


Heb je interesse in deze Power Apps module, of andere software oplossingen van Evato?

Neem hier contact op.

Tags

  • ERP