Sage 100 meets Magento webshop

Volledig geïntegreerde webshop

Velen hebben reeds de stap gezet naar een webshop. De reden daarvoor is eenvoudig. Het online winkelen is in België bezig aan een enorme inhaalbeweging. Zonder een nieuwe winkel te openen kan men toch een enorme markt aan potentiële klanten bereiken, zowel B2B als B2C. Zonder webshop worden die klanten nooit bereikt. Zet daarom zo snel mogelijk ook de effectieve stap naar E-commerce, connecteer Magento met Sage 100

Bij de input van data op een webshop komt natuurlijk heel wat kijken en het laatste wat je wil is gegevens manueel overtypen . Met de Sage-connector van Evato vermijd je dubbel werk en heb je twee systemen die naadloos op elkaar aansluiten.

Ontwikkeld door Sage 100 consultants

De Sage-connector is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring als Sage-consultants. De koppeling zorgt ervoor dat artikels, relaties, prijzen en stock kunnen worden overgenomen om steeds tot actuele gegevens in je webwinkel te komen. De connector is in verschillende formules beschikbaar, zo kunnen we eenvoudige, instapklare webshops aanbieden maar ook krachtige platformen met zeer uitgebreide synchronisatiemogelijkheden.

Verschillende formules afhankelijk van je wensen

Afhankelijk van je noden bieden wij onze connector aan in verschillende formules. Elke Magento 2 webshop bevat standaard o.a. aparte pagina’s voor je algemene voorwaarden en een disclaimer maar ook een contactpagina, zoekfuncties met auto-suggestie, integraties voor Google Analytics en sociale media. Daarnaast beschik je ook standaard over een synchronisatie van artikels, kosten en relaties en heb je de mogelijkheid om product reviews te laten plaatsen en orderbevestigingen via mail te versturen.

Extra features van de Sage 100 x Magento connector

Naast een zeer complete basisformule kan je ervoor kiezen om de mogelijkheden nog verder uit te breiden. Ontdek hieronder een aantal interessante features die in onze connector beschikbaar zijn:

  • Automatische synchronisatie van prijzen, stock en sublogins via cronjobs
  • Gepersonaliseerd klantendashboard met commerciële documenten uit Sage
  • Toegang tot je persoonlijke blog en nieuws-pagina
  • Beheer van diverse merken
  • Meertalige webshops
  • Online toegang tot servicerapporten, units en openstaande backorders
  • Koppeling van staffelkortingen en je prijzenmatrix
  • Integratie met Warehouse Management data (WMS)

Tags

  • eCommerce