Sage 100 meets Magento webshop

Volledig geïntegreerde webshop

Velen hebben reeds de stap gezet naar een webshop. De reden daarvoor is eenvoudig. Het online winkelen is in België bezig aan een enorme inhaalbeweging. Zonder een nieuwe winkel te openen kan men toch een enorme markt aan potentiële klanten bereiken, zowel B2B als B2C. Zonder webshop worden die klanten nooit bereikt. Zet daarom zo snel mogelijk ook de effectieve stap naar e-commerce, connecteer Magento 2 met het ERP-pakket Sage 100.

Bij de input van data op een webshop komt natuurlijk heel wat kijken. Evato ontwikkelde hiervoor Hive, een krachtige ESB (Enterprise Service Bus) die als centrale spil dient voor alle integraties. Zo vermijd je dubbel werk en heb je twee systemen die naadloos op elkaar aansluiten.

Hive als centrale spil voor al je integraties

Hive is door Evato ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring als integrator van diverse applicaties. De integratie tussen Sage100 en Magento 2 zorgt ervoor dat artikels, relaties, prijzen, stock en bestellingen worden gesynchroniseerd tussen beide applicaties. Dankzij Hive kunnen we eenvoudige, instapklare en ERP-gekoppelde webshops aanbieden maar ook krachtige platformen met zeer uitgebreide synchronisatiemogelijkheden.

Verschillende formules afhankelijk van je wensen

Afhankelijk van je noden bieden wij verschillende formules. Elke Magento 2 webshop bevat standaard o.a. aparte pagina’s voor je algemene voorwaarden en een disclaimer maar ook een contactpagina, zoekfuncties met auto-suggestie, integraties voor Google Analytics en sociale media. Daarnaast beschik je ook standaard over een beheer van artikels, prijzen en klanten en heb je de mogelijkheid om product reviews te laten plaatsen en orderbevestigingen via mail te versturen.

Extra features van de Sage 100 x Magento 2 koppeling

Naast een zeer complete basisformule kan je ervoor kiezen om de mogelijkheden nog verder uit te breiden. Ontdek hieronder een aantal interessante features die beschikbaar zijn:

  • Automatische synchronisatie van prijzen, stock en sublogins via cronjobs
  • Gepersonaliseerd klantendashboard met commerciële documenten uit Sage 100
  • Toegang tot je persoonlijke blog en nieuws-pagina
  • Beheer van diverse merken
  • Meertalige webshops
  • Online toegang tot openstaande backorders
  • Account-switcher zodat vertegenwoordigers Magento 2 kunnen gebruiken als CRM
  • Bestellijsten
  • Koppeling van staffelkortingen en je prijzenmatrix of persoonlijke prijzen
  • Integratie met Warehouse Management data (WMS)

Meer weten over Hive en de koppeling tussen jouw webshop en ERP-software? Neem contact met ons op!

Persoonlijk advies nodig? Bel ons via +32 3 369 40 10

Vraag je demo aan

Tags

  • eCommerce