Hive: synchroniseer je bedrijfsprocessen

Bedrijfssoftware moet werken voor jou, niet omgekeerd. “Door vertrouwde software systemen en applicaties met elkaar te koppelen, geef je snelheid aan de automatisering en digitale transformatie in je bedrijf,” zegt Gianni Riemslagh van software integrator Evato. “Alles is steeds up-to-date en je boekt een enorme efficiëntiewinst. Gedaan met dubbel werk.”

Software integreren op maat van jouw bedrijf

Voor de integratie tussen de software systemen ontwikkelde Evato het Hive platform, een krachtige ESB (Enterprise Service Bus) die als centrale spil dient. Hive is een generieke ‘verkeerswisselaar’ die connecteert tussen bijvoorbeeld e-commerce platformen (Magento2 Shopify, PrestaShop, …) en andere externe tools (Sage 100,Teamleader, Akeneo, PIM, Mailchimp, Sendcloud, Globis, Icecat, Drupal,Slack, Channable, Jira Service Desk, …). De integratiemogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Het team van Evato bouwt de integraties helemaal volgens de wensen van onze klanten.

Boek hier je Hive demo

Software systemen integreren

De Hive connector van Evato zorgt voor heel sterke en heel snelle integraties tussenbestaande tools en platformen en laat ze met elkaar ‘praten’. “We kunnen de best mogelijke tools op de markt feilloos met elkaar verbinden,” aldus Gianni Riemslagh.

“Voor elk onderdeel in een bedrijf kunnen we de beste tool vinden en vervolgens koppelen we deze tools met elkaar. Alle processen zullen netjes synchroon verlopen.”

Een geïntegreerde webshop dankzij Hive

Door de jaren verfijnde Evato het Hive systeem op basis van Enterprise Data Management tot een centrale generieke spil. “Zo integreren we webshops feilloos met ERP-systemen, halen we data uit een externe catalogus en voorzien we koppelingen met externe applicaties. Hive zorgt voor synchronisatie van data in beide richtingen, terugkoppeling van orders, verrijking van artikelfiches, enzovoort.”

Visueel programmeren zonder programmeur

Wie dus zijn vertrouwde systemen met elkaar wil koppelen, laat Hive het werk doen. “Door de toegankelijkheid van Hive kunnen we snel en makkelijk diverse software systemen met elkaar verbinden,” aldus Gianni Riemslagh. “Een programmeur inschakelen hoeft niet. We kunnen in Hive zelf visueel programmeren, zoals mappings maken waarin we velden verbinden, matrixen en formules maken, vertalingen opzetten, casten, enzovoort.

Eenvoudig gezegd kan Hive data ophalen uit een bronsysteem zoals een ERP, deze data volgens bepaalde parameters filteren en ze vervolgens verder doorsturen naar een doelsysteem (bestemming), zoals een e-commerce systeem of boekhoudplatform.”

Software integratie is schaalbaar en flexibel

Op die manier is Hive een schaalbaar systeem dat onafhankelijk van de gewenste applicaties de data verwerkt en alle acties in logbestanden bijhoudt. Indien je dus ooit van ERP-pakket, e-commerce of boekhoudsysteem verandert, volstaat het om in Hive de adapters aan te passen.

“Dit naadloos omschakelen bezorgt onze klanten dus altijd de nodige vrijheid voor de toekomst. De intelligentie bevindt zich steeds aan de kant van Hive, zodat de belasting steeds daar komt te liggen en niet op de webshop of het ERP-systeem.”

Hive is ook schaalbaar in de tijd. “Je kan altijd nieuwe integraties toevoegen. Zo kan je perfect bijvoorbeeld eerst een connectie maken tussen jouw Magento 2 webshop en je Sage 100 ERP-pakket om dan enkele maanden later verder te integreren met een online marktplaats zoals Bol.com of Amazon, of een boekhoudsysteem of e-mailsysteem.”

Integratie van software-systemen: schakel een expert in

Om dergelijk geïntegreerd en geolied systeem uit te werken heb je wellicht niet zelf de gespecialiseerde expertise in huis. Schakel dus hiervoor een externe specialist in.

Het team van Evato staat voor je klaar!

Op zoek naar advies om jouw software naadloos te koppelen?

Zorg voor de juiste integratie tussen jouw bedrijfssoftware. Neem contact op!

Zoek je persoonlijk advies? Bel ons via +32 3 369 40 10

Boek hier je Hive demo

Tags

  • Hive