Waarom een webshop lanceren?

Het is hét perfecte moment om een nieuwe webshop te lanceren. Dat is niet enkel onze mening, maar ook die van ATKearney, een wereldwijde autoriteit op het vlak van business- en managementconsultancy. Maar waarom is het een ideaal moment? We leggen het even uit met onderstaande punten.

✔︎ Snel en betaalbaar een tweede business opzetten

Een webshop is een relatief goedkope manier om een nieuw bedrijf op de markt te brengen of om je huidige onderneming uit te breiden.

✔︎ Nieuwe winkel openen zonder extra handelspand

Om een webwinkel te starten heb je geen nieuw bedrijfspand nodig. Zo kan je veel sneller starten, met veel minder kosten.

✔︎ Extra verkoopkanaal creëren en nieuwe klanten werven

Heb je al een fysieke winkel? Een webshop breidt je dienstverlening uit en genereert nieuwe klanten. Je kan ‘m ook gebruiken als afhaalpunt.

✔︎ Uitgebreid productassortiment, zonder grote stock

In je webwinkel kan je een uitgebreid gamma producten aanbieden, zonder dat je deze in stock hebt. Laat je leveranciers rechtstreeks leveren!

✔︎ Tijd en kosten besparen door automatisering

Bestellingen in je webwinkel worden systematisch en volautomatisch gesynchroniseerd met je ERP-pakket. Nooit meer een foute bestelling!

✔︎ Voordeel doen met nuttige statistieken

Je webshop verzamelt informatie over het koop- en surfgedrag van je klanten. Met deze informatie optimaliseren we je conversie.

Je webshop en ERP

Een webshop van Evato werkt perfect samen met onze ERP-oplossingen. Onze bedrijfssoftware is ideaal voor de administratieve afhandeling van online bestellingen. Zo ben je altijd zeker van een geautomatiseerd en volledig up-to-date systeem.

Klantgegevens, notities, prijsafspraken, kortingen en andere nuttige informatie worden automatisch gesynchroniseerd.  Dubbele boekingen, foute klantenfiches of verkeerde orders zijn zo voorgoed verleden tijd. Evato koppelt je webwinkel en ERP naadloos aan elkaar voor een optimale efficiëntie.

Tags

  • eCommerce
  • Hive