Waarom laat je je webshop en ERP best door 1 partij opzetten?

Waarom is het belangrijk om je webshop én ERP systeem door 1 partij te laten opzetten?

Regelmatig horen we van ondernemers dat ze de dupe zijn van gepingpong tussen een web agency en een ERP partij. Bijvoorbeeld: de prijs van een artikel blijkt niet te kloppen. Dus bel je als ondernemer naar je web agency. Daar krijg je te horen dat alle ontvangen data correct wordt weergegeven. Dan maar even polsen bij je ERP partner, maar ook daar is alles correct. Vervelend, want er loopt daadwerkelijk iets fout.


Vragen? Contacteer ons!

Het alternatief

Door voor 1 partij te kiezen, zoals EVATO ;-), voorkom je het pingpong spel. Je hebt 1 aanspreekpunt, 1 ‘schuldige’ als er iets fout gaat waardoor het issue gericht intern kan worden aangepakt.

Ook bij de start van je project is het interessanter om te kunnen vertrekken van de knowhow van een ERP systeem om er het onderste uit te kunnen halen én is het kostenefficiënter omdat je niet met 2 partijen dient te communiceren. 1 contact betekent 1 contract.

Kortom, je wordt volledig ontlast als ondernemer en hoeft niet wakker te liggen van de connectie tussen ERP en webshop. Het zijn de grootste tools die je bedrijf draaiende houden, en dat mag je niet aan het toeval overlaten.

Wil je meer weten over ERP systemen en over de toepassingsmogelijkheden binnen jouw KMO?

Stuur ons een bericht en we helpen je verder!Lees ook: Voor wie is een ERP systeem interessant?


Tags

  • ERP
  • eCommerce