E-commerce

E-commerce: verkoopt u al online?

Hét perfecte moment om een nieuwe webshop te lanceren? Vandaag nog. Dat is niet enkel onze mening, maar ook die van pakweg ATKearney, een wereldwijde autoriteit op het vlak van business- en managementconsultancy. Het Amerikaanse bureau schat dat de online markt in België tot 2020 met jaarlijks 25% zal groeien. Als dat geen opportuniteit is.

Uw webshop en ERP

Een webshop van Evato werkt perfect samen met onze ERP-oplossingen. Onze bedrijfssoftware is ideaal voor de administratieve afhandeling van online bestellingen. Zo bent u altijd zeker van een geautomatiseerd en volledig up-to-date systeem. 

Klantgegevens, notities, prijsafspraken, kortingen en andere nuttige informatie worden automatisch gesynchroniseerd.  Dubbele boekingen, foute klantenfiches of verkeerde orders zijn zo voorgoed verleden tijd. Evato koppelt uw webshop en ERP naadloos aan elkaar voor een optimale efficiëntie.

Waarom een webshop lanceren?

✔︎ Snel en betaalbaar een tweede business opzetten

Een webshop is een relatief goedkope manier om een nieuw bedrijf op de markt te brengen of om uw huidige onderneming uit te breiden.

✔︎ Nieuwe winkel openen zonder extra handelspand

Om een webshop te starten heeft u geen nieuw bedrijfspand nodig. Zo kunt u veel sneller starten, met veel minder kosten.

✔︎ Extra verkoopkanaal creëren en nieuwe klanten werven

Heeft u al een fysieke winkel? Een webshop breidt uw dienstverlening uit en genereert nieuwe klanten. U kunt ‘m ook gebruiken als afhaalpunt.

✔︎ Uitgebreid productassortiment, zonder grote stock

In uw webshop kunt u een uitgebreid gamma producten aanbieden, zonder dat u deze in stock heeft. Laat uw leveranciers rechtstreeks leveren!

✔︎ Tijd en kosten besparen door automatisering

Bestellingen in uw webshop wordt systematisch en volautomatisch gesynchroniseerd met uw ERP-pakket. Nooit meer een foute bestelling!

✔︎ Voordeel doen met nuttige statistieken

Uw webshop verzamelt informatie over het koop- en surfgedrag van uw klanten. Met deze informatie optimaliseren we uw conversie.

Verdubbel uw omzet, zonder extra administratie