Welke voordelen biedt een Odoo ERP-pakket?

Bij het Odoo ERP-systeem geniet je van één enkele modulaire oplossing, zodat je via een gecentraliseerd platform alles gemakkelijk kan volgen,
online en via elk toestel.

Dankzij ERP Odoo heb je meer tijd voor jouw prioriteit!

Al jouw bedrijfsprocessen vanuit één platform beheren, dat klinkt als muziek in je oren? Odoo is een Belgisch (en wereldwijd populair) ERP-systeem dat Evato aanbiedt. Voortaan geniet je van één enkele modulaire oplossing, zodat je via een gecentraliseerd platform alles gemakkelijk kan volgen, online en via elk toestel. Odoo kent tal van integratiemogelijkheden voor zowel grote als kleine bedrijven.

Vraag hier je Odoo demo aan

Odoo ERP: all-in-one en cloud based

Wist je dat het snel groeiende Odoo meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd telt? Odoo ERP is cloud based en open source en bestaat uit een ‘suite’ van verschillende apps die allemaal voor een specifiek bedrijfsproces zijn ontworpen (zoals verkoop, boekhouding, webshop, CRM, marketing, aankoop, productie, …). Je beheert dus je bedrijf vanaf één centraal platform. En da’s efficiënt!

Meer tijd voor jouw prioriteit met een Odoo ERP-systeem

Net omdat je je processen vanaf één platform beheert, heb je meteen een overzicht van wat er in je bedrijf speelt. Dat is waarom Odoo is opgericht: om het leven van mensen op het werk te verbeteren en te vergemakkelijken door hen de mogelijkheid te geven tijd te besteden aan waardevolle taken.

Wat het je echt oplevert:

  • Je moet je data maar één keer invoeren, zo vermijd je menselijke fouten.
  • Je betaalt enkel voor die apps die je ook echt gebruikt.
  • Je hebt altijd en overal toegang tot je documenten en de mogelijkheid om erin te werken.
  • Je kan je focussen op wat echt belangrijk is: je onderneming laten groeien.
  • Geen investering meer in hardware, alles draait in de cloud

Evato als jouw Odoo-partner

Evato helpt je als Odoo-partner graag bij een vlotte implementatie van het Odoo ERP-systeem. Onze ERP-experten denken mee na over de groei van jouw bedrijf en adviseren hoe een future-proof systeem je bedrijf daarin optimaal ondersteunt.

Wat zijn die verschillende ERP Odoo apps?

Odoo is een ERP-systeem dat gebruiksvriendelijk, eenvoudig en volledig geïntegreerd is. Odoo staat voor een reeks van modulaire apps die naadloos samenwerken en elk een specifieke bedrijfsbehoefte dekken zoals CRM, kasssa, e-commerce, marketing, boekhouding en projectbeheer.

Dit zijn jouw belangrijkste voordelen:


  • Alles staat op één centrale plek: alle apps van Odoo zijn geïntegreerd op één centrale plek: zo kan je makkelijk schakelen tussen de verschillende toepassingen en overzichtelijk werken.
  • Gebruiksvriendelijk: de interface is intuïtief en beschikbaar op eender welk toestel. Hierdoor is de leercurve laag en is Odoo snel en overal inzetbaar.
  • Schalen en uitbreiden – eenvoudig: in welke levensfase je bedrijf ook zit, je kan het Odoo ERP-systeem makkelijk schalen, uitbreiden of afbouwen. Heb je een bepaalde app nodig? Dan kan je deze in geen tijd activeren.
  • Future-proof: Odoo geeft prioriteit aan onderzoek & ontwikkeling, waardoor het elk jaar nieuwe versies kan uitbrengen die voldoen aan de evoluerende behoeften van gebruikers.
  • Open-source: door het open-source karakter evolueert Odoo sneller dan om het even welke andere bedrijfsoplossing. In plaats van producten van a tot z zelf te ontwikkelen, maakt Odoo gebruik van de kennis, kunde en producten die al in de markt beschikbaar zijn, of ontwikkelt Evato deze op maat voor jou. Alle extra functies zitten volledig geïntegreerd in de bestaande apps en interfaces.


Meer details nodig over het ERP-systeem van Odoo?

Wij luisteren graag!