Materiaalbeheer en verhuursoftware

Software voor materiaalbeheer

Vind alles en iedereen razendsnel terug

MIRA software materiaalbeheer

Software voor stock- en materiaalbeheer

Op zoek naar een eenvoudige oplossing voor stock- en materiaalbeheer? Een systeem dat ervoor zorgt dat u altijd weet waar uw materiaal of personeel zich bevindt?

Ontdek MIRA: de ultieme beheer- en verhuursoftware met een maximum aan flexibiliteit. Zonder extra administratie.

MIRA: altijd een digitaal helikopterzicht

De MIRA verhuursoftware geeft u een helder overzicht van welke toestellen onderhoud nodig hebben of gekeurd moeten worden. Voortaan weet u ook wie wat heeft gebruikt en wanneer.

Koopt u vaak materiaal te laat of dubbel aan?  Moet u voortdurend op zoek naar verloren materiaal? MIRA giet voor u alle nodige informatie in een totaaloverzicht. Zo heeft u altijd een perfect overzicht van uw stock.

Vraag een gratis demo van Mira

Modules op maat van uw organisatie

De MIRA software  bestaat uit verschillende modules. Apart beschikbaar, op maat van de noden van uw onderneming. Zo kunt u accuraat materiaalbeheer koppelen aan een eenvoudig stockbeheer.

De brede beheer- en verhuursoftware van MIRA is geknipt voor elke soort organisatie. Van KMO’s, scholen en vzw’s tot culturele organisaties. Kortom: iedereen die een beter overzicht wil van wie wat heeft gebruikt, uitgeleend of teruggebracht.

Materiaalbeheer voor steden en gemeenten

De software van MIRA is ook ideaal voor het beheer en de organisatie van materiaal in steden en gemeenten. Het systeem geeft u als overheidsdienst een perfect overzicht van de verhuur en reservaties van het materiaal dat kan ontleend worden.

MIRA Materiaalbeheer en verhuursoftware
Kies voor efficiënt materiaalbeheer