Maak je bedrijf helemaal future-proof met Odoo ERP


Met Odoo ERP hebben kleine en grote bedrijven een modulair softwarepakket dat hen helemaal klaarmaakt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Deze ERP-software is zowel geschikt voor een eenmanszaak die enkel offertes en facturen maakt, als voor bedrijven met een complexe aan- en verkoopflow, stockbeheer, e-commerce enzovoort.
Odoo (Belgische makelij!) is bijzonder succesvol. Inmiddels gebruiken miljoenen professionals Odoo om hun business te laten groeien. Odoo ERP is een cloud based softwarepakket in de vorm van applicaties die je kan activeren op basis van je behoeften. Deze open source ERP is gebruiksvriendelijk en makkelijk inzetbaar.


Wat is Odoo ERP-software?

Een ERP-systeem is ‘het centrale zenuwstelsel’ van je  onderneming. Het beheert de kernbedrijfsprocessen zoals CRM, finance, HR, diensten, aankoop- en verkoopbeheer, productie en logistiek in één geïntegreerd centraal platform. Gedaan dus met individuele softwareoplossingen die niet met elkaar kunnen communiceren. Odoo ERP-software is één enkele, kosteneffectieve & modulaire oplossing. 

Klinkt als muziek in je oren? Als officiële en ervaren Odoo Silver Partner begeleidt Evato je bij het opzetten, implementeren en integreren van al je bedrijfsprocessen binnen Odoo.

Meer dan 8 miljoen gebruikers

ERP Odoo biedt bedrijven toegang tot de software die ze nodig hebben om hun onderneming te runnen en uit te breiden. Het wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 8 miljoen gebruikers, van eenmanszaken tot multinationals.


Odoo software ERP: een geschikte app voor elk bedrijfsproces

In welke sector je ook actief bent (retail, groothandel, productie, verhuur, …), Odoo ERP kan in elk bedrijf worden geïntegreerd. Met alle mogelijke apps integreer je verschillende diensten en stroomlijn je de bedrijfsvoering. Deze apps werken naadloos samen zodat je met één gecentraliseerd ERP-systeem alles gemakkelijk kan volgen en opvolgen, online en via elk apparaat.


Jouw voordelen:


  • Nieuwe en geüpdatete apps. Jaarlijks zijn er nieuwe Odoo releases en updates, zodat de software elk jaar beter wordt.
  • Geïntegreerde apps. De Odoo apps zijn perfect met elkaar gekoppeld. Zo integreert je website bijvoorbeeld naadloos met de verkoopapp, de voorraadapp en de boekhoudapp.
  • Rapportage en analyse. Maak gebruik van de verschillende business intelligence mogelijkheden, bv. om je verkoop te analyseren, prestaties van werknemers te tracken, enzovoort.
  • Veilige open-source software. Dankzij het open-source gebeuren en de enorme online Odoo community worden de kleinste issues snel opgespoord en opgelost.
  • Future-proof.Dankzij deze open-source software kan je bv met één app starten, om daarna te schalen naar meer apps en meer functionaliteiten als jouw bedrijfsbehoeften of het groeiende klantenbestand hierom vragen.
  • Direct van start.Door de gebruiksvriendelijke structuur van Odoo ERP zijn de apps bliksemsnel beschikbaar, op alle toestellen.

Wat maakt Odoo ERP cloud anders?

Odoo is all-in-one software die zodanig soepel is gebouwd dat het gebruik ervan enorm eenvoudig en laagdrempelig is.
Odoo ERP is open-source. Dankzij een grote hoeveelheid ontwikkelaars in de open-source community wordt Odoo actief onderhouden, waardoor doorlopend ingespeeld kan worden op veranderende klantbehoeften en nieuwe, innovatieve applicaties aangeboden kunnen worden.


De Evato-aanpak: snelstart en op maat

Als Odoo Partner helpt Evato je met een gepersonaliseerde service graag bij een vlotte implementatie. Bij de snelstart formule zetten we onze klanten vliegensvlug op weg. Na een korte behoefteanalyse zetten we al snel een basissysteem op en ben je meteen vertrokken met de standaard functionaliteiten zoals verkoop, aankoop, facturatie, CRM en e-commerce. Bij de op maat formule doen we voorafgaand een uitgebreide analyse zodat we op voorhand duidelijk weten wat je behoeften zijn. Daarna vertrekken we vanuit de standaard software van Odoo die we op maat configureren om zo de bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Indien gewenst kan ons ontwikkelingsteam bestaande functies uitbreiden of volgens jouw noden ontwikkelen.