Odoo pricing: zoveel waar voor je geld!


Odoo is een platform waarmee jij jouw onderneming moeiteloos kan runnen op basis van duidelijke en doorzichtige prijzenplannen. Dankzij de totaalaanpak van Evato weet je precies waar je aan toe bent!

Hoeveel kost Odoo?

De kostenstructuur van Odoo is zeer transparant (geen verborgen kosten) en bestaat uit één prijs per gebruiker. Daarvoor heb je toegang tot alle Odoo apps (of modules) in een schaalbare cloud infrastructuur die regelmatig wordt bijgewerkt.

vraag hier je offerte


Odoo prijzen: welke stappen moet je nemen?

 

 1. Hosting en licentie
 2. In eerste instantie heb je een hosting platform en een Odoo softwarelicentie nodig die elke medewerker van je onderneming het recht geeft om Odoo legitiem te gebruiken.

 3. Standaard of maatwerk?
  Je maakt in overleg met Odoo Silver partner Evato een keuze tussen de standaard of maatwerk formule. Beide formules omvatten alle apps voor één prijs
  Standaard: het standaard plan is gehost op Odoo Online, een cloud infrastructuur om databases te hosten zonder maatwerkmodules en voor één bedrijf.
  Maatwerk: bij deze formule maak je een keuze tussen het gratis standaard cloud platform (met basisaanpassingen via Odoo Studio) of het integratieplatform Odoo sh. In dit laatste geval kan je externe apps installeren en maatwerk doen op de Odoo database.
  De maatwerk formule is bijvoorbeeld geschikt voor bedrijven die verder willen personaliseren met Odoo Studio, met externe apps of via maatwerkontwikkelingen.

 4. Implementatie, opleiding en support
  Evato zorgt voor een vlekkeloze implementatie van Odoo incl. configuratie, import van data en opleidingen (via de KMO Portefeuille!)
  Bij de snelstart formule zetten we onze klanten snel op weg. Na een korte behoefteanalyse zetten we een basissysteem op en ben je meteen vertrokken met de standaard functionaliteiten zoals verkoop, aankoop, facturatie, CRM en e-commerce.
  Bij de op maat formule doen we voorafgaand een uitgebreide analyse zodat we op voorhand duidelijk weten wat je behoeften zijn. We vertrekken van de standaard software van Odoo die we op maat configureren om zo de bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Indien gewenst kan ons ontwikkelingsteam bestaande functies uitbreiden of volgens jouw noden ontwikkelen.
  Voor, tijdens en na de implementatie biedt Evato gepersonaliseerde ondersteuning via een dedicated contactpersoon en de Evato helpdesk.

Dus!

Houd bij de berekening van je budget altijd rekening met het totale plaatje van een volwaardig geïmplementeerd Odoo systeem (incl. hosting en licentie, implementatie, onderhoud & ondersteuning, …).

Je weet precies waar je aan toe bent

Evato gaat voor duidelijke prijsafspraken - ook over de fase na de oplevering - zodat er geen budgettaire verrassingen zijn. Alles gebeurt in nauw overleg met onze klanten.

De prijs van Odoo: meer ROI en grip op je tijd

Tot slot, vergeet bij de inschatting van de kosten ook niet de return on investment (ROI) van dit alles-in-één softwarepakket. Met een goed afgesteld Odoo pakket worden jouw bedrijfsprocessen gestroomlijnd, waardoor de efficiëntie van jouw bedrijf omhoog gaat.

Eén ding is zeker: investeren in Odoo weegt zeker op tegen de baten die je ervoor krijgt!

Start nu! Maak een afspraak voor een demo of meer informatie.