Een blokkendoos vol Odoo modules

Bouwen aan de groei van je bedrijf


Je kan de open source software van Odoo vergelijken met een grote blokkendoos. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan je met bepaalde blokken (modules of apps) bouwen aan de groei van je bedrijf. Deze Odoo modules vullen elkaar perfect aan, maar kunnen ook zelfstandig gebruikt worden.

Die perfecte schaalbaarheid van Odoo is interessant: of je gebruikt meteen alle modules (sales, HR, marketing, voorraadbeheer, websites, finance, … ) of je start met één of twee modules om dan gaandeweg uit te breiden. Handig toch!

Modules voor start-ups, kmo’s en multinationals

Door deze modulaire opbouw zijn zowel een start-up, eenmanszaak, kmo of multinational - al dan niet met eenvoudige of complexe bedrijfsprocessen - gebaat bij Odoo. Resultaat: miljoenen professionele gebruikers over de hele wereld ervaren het gebruiksgemak van Odoo.


Welke Odoo modules (apps) zijn er?

 

1 . Onmiddellijk bruikbare modules voor standaard toepassingen:

Odoo Sales

Deze module helpt bij het stroomlijnen van je verkoopactiviteiten. Je kan deze module bv gebruiken om offertes te maken en deze te converteren naar verkooporders en facturen. Odoo Silver partner Evato past deze module verder aan indien nodig en koppelt met andere modules zoals CRM en boekhouding.

Odoo Voorraadbeheer

Maximaliseer de werking in je magazijn(en) en optimaliseer je voorraad.  Controleer rechtstreeks of producten beschikbaar zijn, bestel automatisch bij en volg de status op de voet. Deze module is perfect te integreren met de andere modules zoals inkoop en productie.

Odoo Services

Deze module helpt je bij het stroomlijnen van projecten, taken en tickets. Een handig hulpmiddel voor je projectmanagement, tijdsregistratie, helpdesk, buitendienst en planning!

Odoo Finance en boekhouding

Stroomlijn jouw financiële processen, maak nauwkeurige financiële rapporten en beheer efficiënt je betalingen. Odoo Finance is perfect te koppelen met Odoo facturatiesoftware.

Odoo Human Resources

Deze module is een volledige HR oplossing en is een centrale locatie voor al je informatie over je medewerkers. Krijg een overzicht van alle belangrijke gegevens over werving & selectie, verlof, wagenpark, evaluaties en meer.

Odoo Marketing

Beheer je marketingactiviteiten en verbeter zo je verkoopprestaties! Deze module biedt functies voor het uitvoeren van campagnes en het creëren van leads, e-mailmarketing, marketing automation, events, enquêtes, social marketing, ...


Odoo Websites en E-commerce

Met deze module bouwen we snel en eenvoudig een website of e-commerce webshop die precies aansluit bij wat je wil én voor een optimale ervaring van je bezoekers zorgt.

Meer info2.  Odoo App store: ruim 10.000 ‘third party’ of community apps

3. Customized apps: Evato biedt als Odoo Silver partner extra ‘customized’ apps als aanvullende meerwaarde. 

Waarom kiezen voor de Odoo modules?


Bedrijfsprocessen stroomlijnen

De Odoo softwaremodules stroomlijnen alle eenvoudige of complexe bedrijfsprocessen. Ze vereenvoudigen sterk de werkwijzen in een bedrijf. 

Naadloze integratie tussen modules

Heb je verschillende softwarepakketten voor verschillende processen? Dit is pure tijdverspilling. Spendeer deze kostbare tijd liever aan klantenrelaties en omzet. Omdat de Odoo modules naadloos met elkaar worden gekoppeld, hoef je taken maar één keer uit te voeren en krijg je een duidelijk overzicht.

In functie van groei op te bouwen

De Odoo modules zijn als bouwstenen die je eenvoudig kan implementeren in je onderneming. Zo kan je er dus voor kiezen om met 1 of 2 modules te beginnen.

Implementatie en ondersteuning door Odoo-experts

Bij zowel de snelstart formule (we zetten je snel op weg) als de op maat formule (op basis van uitgebreide behoefteanalyse) zorgt Evato mee voor een vlekkeloze implementatie.  

Voor, tijdens en na de implementatie biedt Evato ondersteuning via een dedicated contactpersoon en de Evato helpdesk. Onze klanten appreciëren daarbij vooral onze transparante manier van werken. Lees meer over de aanpak van Evato.

Ben jij onze volgende succesvolle Odoo-gebruiker? Vraag snel meer info of een demo aan en maak kennis met de modules.