osCommerce

osCommerce webshops

oscommerce

osCommerce: open-source webshops

osCommerce is een snel en eenvoudig platform om webshops op te zetten. Het is een zogeheten open-source programma, wat ervoor zorgt dat ontwikkelaars vrij zijn om nieuwe plugins en functionaliteiten te ontwikkelen en integreren. Dit zorgt ervoor dat aan vrijwel al uw wensen kan worden voldaan.

Neem vandaag nog contact op en wij begeleiden u bij de uitwerking van uw webshop. Snel en eenvoudig, volledig in functie van uw wensen en noden.

Verdubbel uw omzet, zonder extra administratie

Waarom osCommerce?

Het is één van de pionierplatformen voor webwinkels en wordt tot op vandaag nog steeds enorm veel gebruikt. osCommerce is geschikt voor eenvoudige webshops maar daarnaast zijn er ook tal van plugins ontwikkeld voor meer uitgebreide functionaliteiten. Daardoor is het een ideale oplossing voor zowel de kleine als grote KMO.

Integratie met ERP-systeem

Om de informatie op uw webshop steeds up-to-date te houden, moeten uw webshop en ERP-bedrijfssoftware optimaal met elkaar kunnen communiceren. Evato zorgt voor een naadloze integratie van beide systemen en koppelt uw CRM- of ERP-oplossing met osCommerce voor een optimale synchronisatie. Zo profiteert u 100% van uw webshop én uw bedrijfssoftware. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

oscommerce