Bedrijfssoftware kiezen? Vraag je demo!

Hoe kies je de beste leverancier van ERP (cloud) bedrijfssoftware? Volg deze checklist of vraag een adviesgesprek bij software-specialist Evato.

Met de juiste bedrijfssoftware haal je het maximum uit je bedrijfsdata

De hoeveelheid gegevens die bedrijven verzamelen, neemt exponentieel toe. Denk aan offertes, bestellingen, facturen en allerhande klanteninformatie. Hoe kan je die gegevens stroomlijnen en het maximum uit al die informatie halen? Dankzij de juiste ERP bedrijfssoftware die de data van jouw bedrijf centraliseert en waardoor je alles op één plek beheert, kom je al een heel eind. Dat is pas efficiënt werken!

Hoe kies je een leverancier van bedrijfssoftware: checklist!

 Enkele tips voor de selectie van de juiste leverancier van bedrijfssoftware die past bij jouw organisatie.

1. Welke ervaring met ERP? Welke ervaringen heeft de leverancier met succesvolle implementaties? Zijn er ook mislukte projecten geweest en zo ja, hoe is de leverancier hiermee omgegaan? Breng deze goed in kaart.

2. Wat is achtergrond in jouw sector? Heeft de leverancier ervaring in jouw specifieke sector? Het ERP-systeem moet namelijk aangepast worden aan alle eisen die in jouw sector van belang zijn. Het is een pluspunt wanneer de leverancier diverse ERP-pakketten heeft geïmplementeerd bij bedrijven die overeenkomen jouw wensen.

3. Werkwijze, begrip en meedenken? Wat is de aanpak van de leverancier? Denkt hij mee over de groei van je zaak? Voert hij de opdrachten nauwkeurig uit? Het is van belang om te weten wat de aanpak is van de leverancier tijdens de implementatie.

4. Nazorg? Heeft de leverancier van zodra de implementatie voltooid is, aandacht voor je om je ondersteunen bij het nieuwe ERP-systeem? Wat als er zich plots bugs voordoen in het systeem? Hoe zit het met updates van het ERP- systeem?     

ERP bedrijfssoftware van Sage: maak de beste keuze

Sage is een wereldspeler en in veel landen marktleider op vlak van bedrijfssoftware. Sage biedt met Sage 100 alle tools die aanwezig moeten zijn: enkele redenen om voor hun bedrijfssoftware te kiezen. Bekijk de video

  1. Standaard software
  2. Zowel lokaal als in de cloud (eigen cloud infrastructuur)
  3. Veilige en krachtige database
  4. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bedrijfssoftware in de cloud: Odoo

Odoo ERP is een alles-in-één en cloud based software die veel functies biedt in de vorm van applicaties die kunnen worden geactiveerd op basis van behoeften. Het is perfecte bedrijfssoftware voor bedrijfsbeheer voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Deze open source ERP is gebruiksvriendelijk en makkelijk inzetbaar.

Waarom kiezen voor de ERP bedrijfssoftware van Evato?

Evato is een software-integrator die gestandaardiseerde bedrijfssoftware zoals ERP-systemen gebruikt om andere bedrijven efficiënter en flexibeler te laten werken.

Maak kennis met onze expertise:

  • Ontdek de Evato all-in-one oplossingen met de integratie van ERP-software met andere software, apps, platformen of marktplaatsen.

  • Ontdek de Evato werkwijze. Na een gedetailleerde behoefteanalyse maken we de juiste selectie van de juiste software en apps. Daarna volgt de configuratie, implementatie, opleiding en nazorg (helpdesk).

  • Ontdek het Evato team. Efficiënt, gedreven en flexibel, met ervaren productspecialisten, zorgt Evato voor een snelle oplevering van projecten. 


Meer weten over een ERP-systeem?

Evato helpt je op weg!