Welk soort ERP-pakket vult jouw noden het best in?

Kies voor on-premise, cloud of hybride

Zeggen de woorden on-premise, cloud en hybride je niet zoveel, en vind je jouw ideale ERP-systeem kiezen maar stressvol? We helpen je. Ontdek de belangrijkste voordelen van de verschillende soorten ERP-systemen voor jouw organisatie, en je maakt in 1-2-3 de juiste keuze op maat van jouw bedrijf.

Neem contact op

ERP on premise, cloud of hybride? 

Dit zijn de voordelen per systeem:

 

 ✔ ERP on-premise: een eenvoudig serversysteem op maat

Een lokaal of on-premise ERP-systeem bewaart al jouw data op de interne server van je bedrijf. Het grote voordeel? Dit systeem kan je in theorie onbeperkt aanpassen aan de eisen van je bedrijf. Zo worden al je noden nog beter ingevuld! 

  

 ✔ ERP cloud: overal toegang tot realtime data

Liever overal en altijd toegang tot je realtime data – en dus niet gebonden zijn aan een interne IT-structuur? Kies voor een cloud ERP. De software vormt dan een volledige online service waarop jij je abonneert. Zonder veel specifieke bedrijfsprocessen of ver ontwikkelde IT kan je snel en eenvoudig een cloud ERP implementeren.

Een web-based ERP-systeem is een ERP die toegankelijk is binnen een webbrowser. Ook hiermee heb je dus overal toegang en kan je werken op eender welk toestel.

 

 ✔ ERP hybride: realtime data & on-premise systemen in the mix

The best of both worlds combineren? Ga voor een hybride of two-tier ERP-systeem waarbij je het lokaal geïnstalleerd ERP-systeem online toegankelijk maakt.  

Het juiste ERP-systeem dankzij Evato

Of je nu gaat voor on-premise, cloud of hybride en van welke ERP-leverancier (Odoo, Sage, ….) ook, Evato denkt mee na over de groei van jouw bedrijf en adviseert welk ERP-systeem je daarin optimaal ondersteunt. Dit is waarin Evato uitblinkt: wij luisteren naar wat je precies nodig hebt. Evato helpt je met de juiste ERP-software die bij de grootte, activiteiten, het type bedrijf én jouw wensen past. Kiezen voor de ERP-software van Evato, da’s kiezen voor een betrouwbare ERP-partner en voor uniforme en snel schaalbare ERP-software waarmee jij klaar bent voor de toekomst!

Een Evato ERP-pakket voor jouw bedrijf? 

Neem contact op