Odoo boekhouding maakt je het leven gemakkelijk


Met de specifieke Odoo module voor boekhouding (accounting) heb je een geïntegreerde oplossing voor het beheren van financiële transacties en het bijhouden van de financiële gezondheid van je bedrijf. Importeer, controleer en analyseer je cijfers met de snelste online accounting-app: Odoo boekhouding.

  Kenmerken van Odoo accounting software 

 Odoo accounting bevat overzichtelijke dashboards en rapportages, koppelingen met betalingstools en een volledige integratie met andere Odoo apps.  
 

 • Dubbele boekhouding: Odoo volgt het dubbele boekhoudsysteem, wat zorgt voor een nauwkeurige en evenwichtige registratie van financiële transacties. 
 • Automatisering: herhaalde boekhoudkundige taken kunnen worden geautomatiseerd (bv import van automatische bankafschriften en het automatisch opstellen van facturen op basis van verkooporders). Lees: meer efficiëntie en minder fouten.
 • Digitaliseren van facturen, waardoor papieren documenten kunnen worden geëlimineerd en het proces van factuurverwerking efficiënter en ecologischer wordt. 
 • Multi-valuta ondersteuning: ideaal voor internationale bedrijven of bedrijven die handel drijven in verschillende valuta's. 
 • Uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, waardoor je inzicht krijgt in de financiële prestaties van het bedrijf. 
 • Artificiële Intelligentie (AI): Odoo boekhouding maakt gebruik van AI om processen te optimaliseren. Dankzij Odoo accounting kunnen facturen automatisch worden verwerkt, gegevens worden geëxtraheerd en transacties worden gekoppeld aan boekhoudkundige documenten. Deze AI-functie vermindert handmatige invoer, minimaliseert fouten en versnelt het factuurverwerkingsproces.  
 • Geïntegreerd systeem: door de integratie met de andere Odoo modules worden gegevens naadloos uitgewisseld tussen verschillende afdelingen, zoals verkoop, inkoop en voorraadbeheer, waardoor er geen dubbele gegevens worden ingegeven. 

Wat levert Odoo boekhouding jou op? 

Odoo is synoniem met eenvoud en gebruiksgemak voor iedereen die met financiën en facturen aan de slag is. Net zoals alle andere Odoo apps is Odoo boekhouding altijd en overal beschikbaar.  

 • Meer efficiëntie 
  Automatisering van boekhoudkundige taken zorgt voor een snellere verwerkingstijd en vermindert de kans op fouten, waardoor jouw medewerkers zich kunnen concentreren op meer strategische taken.  
 • Altijd vinger aan de pols 
  Aan de hand van actuele financiële informatie en rapporten kan je sneller weloverwogen beslissingen nemen. Je focust op wat echt belangrijk is: de groei van je onderneming. 
 • Je wint tijd!
  Odoo automatiseert verschillende boekhoudkundige processen, waardoor je tijd bespaart en de kans op menselijke fouten afneemt. 
 • Aangepast aan wat je nodig hebt 
  Odoo boekhouding is flexibel en schaalbaar, waardoor je deze module perfect kan aanpassen aan wat je nodig hebt. Het kan worden aangepast en uitgebreid naarmate het bedrijf groeit en verandert. 
 • Ook voor niet-financiële gebruikers 
  Door de intuïtieve gebruikersinterface heb je geen uitgebreide technische kennis nodig. Dit is gemakkelijk te gebruiken door zowel boekhoudprofessionals als niet-financiële gebruikers. 

Odoo accounting vereenvoudigt je boekhouding

Met kenmerken zoals geïntegreerde modules, automatisering van taken en uitgebreide rapportage, biedt Odoo diverse voordelen. Koppel hier de professionele ondersteuning van Evato aan, en je mag er prat op gaan dat je boekhouding en facturatie drastisch zullen vereenvoudigen.

Evato ademt Odoo 

Evato is een erkende Odoo Silver Partner die gespecialiseerd is in het implementeren en aanpassen van Odoo voor bedrijven. Als Odoo partner heeft Evato een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige softwareoplossingen en ondersteuning aan klanten. Ze hebben uitgebreide kennis van de Odoo boekhoudmodule en helpen bedrijven bij het implementeren van aangepaste boekhoudprocessen. 

Benieuwd naar het boekhoudsysteem van Odoo?

Evato geeft je graag een vrijblijvende demo, waarin wij je de uiteenlopende functionaliteiten laten zien. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Als Odoo partner helpt Evato je op weg met een gerichte aanpak.