Beheer je bedrijf online met de Odoo apps


Werk je met verschillende soorten software voor verschillende processen, die bovendien niet met elkaar communiceren? Weg met de chaos! Dankzij Odoo, een suite van business apps die alle bedrijfsprocessen dekt, krijg je een duidelijk overzicht en werk je efficiënt. Naast de modules voor de gangbare standaard toepassingen bestaan er ruim 10.000 Odoo third party apps.

Welke apps zijn er bij Odoo?

Odoo biedt vandaag meer dan 10.000 apps die naadloos samenwerken. En als jouw bedrijf verder groeit, kan je eenvoudig schalen naar meer Odoo apps om zo aan jouw wensen te blijven voldoen.


  1. Standaard modules: een app voor al wat je nodig hebt


In de eerste plaats zijn er de makkelijk te integreren en onmiddellijk bruikbare apps of modules voor standaard toepassingen zoals:

  • Verkoop: CRM, kassa-verkoopmodule, …
  • HR: werving & selectie, verlof, wagenpark, …
  • Marketing: e-mail marketing, marketing automation, events, …
  • Web: van website tot volledige e-commerce
  • Finance: facturatie  en boekhouding
  • Services: projectmanagement, tijdregistratie en helpdesk
  • Voorraadbeheer: magazijnbeheer en inkoopmanagement
  • Productiebeheer
  • … 

2.Odoo App store met third party apps


Daarnaast heb je toegang tot de Odoo App store met ruim 10.000 ‘third party’ of community apps. Wist je dat er maandelijks zo’n 80.000 apps worden gedownload door gebruikers om extra functies toe te voegen aan hun Odoo-database?

3. Extra: Evato customized apps

Heb je naast de standaardmodules of third party apps nood aan een specifieke app, tool of koppeling? Evato biedt als Odoo Silver partner diverse extra integraties die perfect passen bij jouw onderneming. Het Odoo-team van Evato ontwikkelt ‘customized’ apps die een aanvullende meerwaarde bieden aan de standaard software.

Naadloze integratie tussen apps

Alle Odoo apps zijn stuk voor stuk perfect met elkaar geïntegreerd, waardoor je één complete all-in-one oplossing hebt.  Zo integreert je website bijvoorbeeld naadloos met de inkoop app, de voorraad app en de boekhoudapp. Superhandig dus om bedrijfsprocessen te structureren en te optimaliseren. 

De apps van Odoo worden elk jaar geüpdatet

Bovendien wordt de gebruiksvriendelijke interface naadloos doorgetrokken doorheen alle beschikbare apps en komen er jaarlijks nieuwe releases en updates bij, wat maakt dat de software elk jaar beter en beter wordt.


Meer tijd voor jouw prioriteit!

De software van Odoo is dus perfect om al je bedrijfsfuncties te stroomlijnen. Als je het goed aanpakt, verhoog je je productiviteit en krijg je meer tijd om je business een boost te geven.

Meer weten over de Odoo apps?

Laat van je horen en maak kennis met deze kmo-gerichte aanpak van Evato.