Een strakke website of webshop dankzij de Odoo website builder


Een website maken, dat kan toch iedereen? Dat klopt, maar een top website of webshop maken, visueel sterk, SEO-vriendelijk, meertalig en voorzien van onder meer een klantenportaal en rapportagemogelijkheden is niet meteen gebeurd. Dankzij Odoo partner Evato en de krachtige Odoo website builder kan dit snel en eenvoudig.


Odoo website builder: zet je bedrijf en producten op de kaart!

Dankzij de Odoo website app bouwt Evato snel en eenvoudig een website of webshop die precies aansluit bij wat je wil én voor een optimale ervaring van je bezoekers zorgt. Je kan makkelijk zelf je website up-to-date houden.


Odoo websites design: professioneel, fris en modern

Met het Odoo website design bouwen we een site die mooi, fris en professioneel oogt. Je vindt er onder meer een uitgebreide bibliotheek met sjablonen en grafische thema’s die we aanpassen om je eigen merkidentiteit weer te geven. Je kan de ontwerpelementen eenvoudig slepen en neerzetten

Simpel toch! Bij vragen: vraag advies aan het Evato-team.

SEO-vriendelijk: maak je website vindbaar

Uiteraard moet je je website voldoende optimaliseren om gevonden te worden door Google. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, noemen we dit. De Odoo websites zijn ontworpen om SEO te ondersteunen. De Odoo website app biedt verschillende tools en functies - van metatags tot URL's, van titels tot afbeeldingen – om je website gemakkelijk vindbaar te maken.

Odoo websites: welke functies?

De Odoo website builder heeft een groot aantal functies die van de bouw en het beheer van je website kinderspel maken.

 • Meertalig
  Odoo website heeft een ingebouwde vertaaltool waarmee je snel en gemakkelijk de inhoud van je website kunt vertalen naar een internationale doelgroep.
 • Ingebouwd klantenportaal
  Jouw klanten kunnen op een apart portaal op hun account inloggen en er hun bestelgeschiedenis, facturen en meer raadplegen. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar maakt ook het intern beheer van je processen gemakkelijker.
 • Livechat
  Via een livechat kunnen bezoekers real time vragen stellen en ondersteuning krijgen. Handig om leads te genereren en je verkoopproces te verbeteren.
 • Krachtige backend en rapportages
  Via de gebruiksvriendelijke backend van Odoo kan je gemakkelijk je website aanpassen. Aan de hand van de rapportage meet en analyseer je de prestaties van je website. De inzichten helpen je om je website steeds beter af te stemmen op je doelgroep.
 • Integratie met CRM, marketing, Leadinfo, …
  Een Odoo website is geïntegreerd met alle andere Odoo apps, zoals de CRM en marketingmodule.

Dankzij de integratie met Leadinfo zie je d.m.v. het tracken van bezoekersgedrag welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina's ze bekijken. Hierdoor heb je meer inzicht in potentiële klanten en kan je gerichte marketingacties organiseren.

Evato is Odoo partner: dit mag je verwachten


Als Odoo Silver partner zorgt Evato ervoor dat de uitrol van je website op wieltjes loopt. Wij hebben getrainde en gecertificeerde medewerkers op de meest recente versie van Odoo.

Onze aanpak houdt duidelijke afspraken in:

 • Transparant overleg met je projectverantwoordelijke
 • Luisterend oor voor de eindgebruikers van je bedrijfssoftware
 • Snelle en professionele installatie
 • Vlotte overname van gegevens uit vorige systemen
 • Gestructureerde testen van alle modules
 • Heldere, praktische opleidingen
 • Evaluatie van het traject met nazorg en planning van de toekomst

Op zoek naar een eenvoudige manier om een prachtige website of webshop te bouwen?