Planning software

TeamPlayer Planning Software

Afspraken en activiteiten plannen kan niet efficiënter

Planning software: haal het beste uit uw tijd

Mensen zijn de belangrijkste investering van uw bedrijf. Vergeet dus niet om ze optimaal in te zetten. De TeamPlayer planning software geeft een boost aan de efficiëntie van uw HR-afdeling.

Met de TeamPlayer planning tool plant u afspraken, klantenbezoeken en meetings razendsnel in. Niet alleen in uw eigen agenda, maar ook in die van uw medewerkers. Dit allemaal via een helder systeem met kleuren en prioriteiten.

Alle taken en afspraken van uw teamleden worden in realtime gesynchroniseerd. Iedereen is dus steeds tijdig op de hoogte van nieuwe agendapunten of -wijzigingen.

Waarom TeamPlayer Planning?

  • Hogere productiviteit
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Versnelt lopende projecten
  • Koppeling met Sage DBFACT
  • Agendabeheer via Outlook
  • Tracing via mobiele app
Vraag een demo van TeamPlayer Planning

Eenvoudige agendaplanning met ‘drag and drop’

De TeamPlayer planning software gebruikt een eenvoudig systeem van prioriteiten en kleuren. Bij elk agenda-item hoort een kleur en een status. Ook verlofdagen en afwezigheden staan in de agenda vermeld.

Deze planning tool werd opgebouwd volgens de principes van professioneel timemanagement. Opdrachten plannen doet u via een handig ‘drag and drop’-systeem. U kunt ook de taken en afspraken van andere teamleden bekijken.

Persoonlijke agenda’s en teamagenda

Uw persoonlijke agenda geeft een overzicht van al uw geplande taken en meetings. U kunt ook taken toewijzen aan collega’s en ze in hun agenda plannen. In de teamagenda bekijkt u de activiteiten van uw teamgenoten. Agenda’s in TeamPlayer worden in realtime gesynchroniseerd met MS Outlook.

Mobiele app met tracingsysteem

Via de mobiele app van TeamPlayer communiceert u wijzigingen in de planning meteen aan uw werknemers op buitendienst. Via het tracingsysteem van de app kunt u ook hun precieze locatie bepalen.

Verplaatsen uw medewerkers zich vaak van klant naar klant? TeamPlayer berekent de afgelegde weg en giet alle informatie in een automatisch rapport. Zo kunt u uw verplaatsingskosten staven met de data van het tracingsysteem.

Integratie met Sage DBFACT en MS Outlook

In TeamPlayer importeert u opdrachten (servicerapporten, tickets, openstaande bestellingen…) naadloos vanuit Sage DBFACT. Of u synchroniseert uw Outlook-agenda met de planning in TeamPlayer.

Beter plannen? Betere resultaten.