Een ERP-pakket dat helemaal bij jouw kmo past

Een boost in je productiviteit, tijdwinst en vooral: meer groei? Ga voor een ERP-pakket en centraliseer de data van jouw bedrijf, waardoor je voortaan alles op één plek beheert. Dat is pas echt efficiënt werken!

Neem contact met ons op
Team ERP-pakket

Wat biedt een ERP-pakket jou?

Eigenlijk vooral: meer efficiëntie in jouw bedrijf. We leggen het je even uit! Een ERP-systeem of ERP-pakket wordt vaak het centrale informatiesysteem van de organisatie genoemd. Het beheert de kernbedrijfsprocessen (denk aan aankoop- en verkoopbeheer, productie, logistiek, finance, services ...) in één geïntegreerd centraal platform. En da’s handig, want …

 • Je digitaliseert je bedrijfsprocessen in één softwarepakket.
 • Je automatiseert tijdsintensieve processen zoals aan- en verkoopbeheer, planning, voorraadbeheer en CRM.
 • Je synchroniseert klant- en productinformatie, integreert met bv. de boekhouding en krijgt zicht op je volledige verkoopcyclus.
 • Je stemt een ERP-pakket makkelijk af naar je noden en behoeften.
Samen kijken wat we voor jou kunnen doen?

Overkoepelende software = efficiëntere organisatie

Oké, je weet nu dat een ERP-systeem dus een sluitend systeem is voor overkoepelend bedrijfsbeheer, en dat het jou helpt bij het runnen van jouw bedrijf. Maar hoe gebeurt dat in de praktijk? Eigenlijk is het simpel: de verschillende afdelingen in jouw onderneming worden met elkaar verbonden. Voortaan werk je dus maar met één systeem. En dat zorgt op zijn beurt voor een efficiëntere en effectievere organisatie. Een ERP-pakket werkt bovendien procesgestuurd. Processen zoals verkoop en aankoopbeheer, productie en logistiekbeheer, inventaris en boekhouding worden dus met elkaar verbonden. Een ERP-pakket is dan ook veel meer dan een boekhoudprogramma, zoals vaak gedacht wordt. Het beheert net de flows in jouw organisatie.

Team ERP-pakket

Is een ERP-pakket iets voor jou?

We vallen meteen met de deur in huis - ja. ERP-pakketten verbeteren je bedrijfsprocessen, ongeacht de grootte van je organisatie. Waar een ERP vroeger enkel weggelegd was voor grote ondernemingen, is elk bedrijf er nu uitstekend mee gediend.

ERP-pakket Raverco

De voordelen van een ERP-pakket op een rijtje:

 • Snelheid: Door de gecentraliseerde informatie kan je snel de juiste beslissingen nemen. De bedrijfsinformatie is nl. centraal toegankelijk in de hele onderneming.
 • Eenvoud en transparantie: Een ERP-pakket vereenvoudigt het beheer van cruciale onderdelen in jouw bedrijf. Je hebt nu dus controle over alle aspecten van je onderneming. 
 • Afstemming van belangrijke procedures:. Dankzij ERP-software kan je je dagelijkse activiteiten meer combineren. Je bespaart tijd en kosten. Beiden kostbaar, als je het ons vraagt!
 • Een ERP-pakket stimuleert de ontwikkeling van een onderneming: Een centraal systeem betekent efficiëntere procedures. Een ERP-pakket is dan ook snel schaalbaar én uitbreidbaar naar nieuwe bedrijfsprocessen.
We vertellen je er graag alles over

Zo stroomlijnt een ERP-pakket jouw onderneming

Ontdek hoe een ERP-pakket van Odoo of Sage jouw kmo verder helpt:

Wat je van een Odoo ERP-pakket mag verwachten

Odoo is een cloudbased en open source ERP-pakket dat bestaat uit verschillende apps die allemaal voor een specifieke taak zijn ontworpen. Je beheert dus jouw bedrijfsprocessen vanuit één platform.

 • ✔ Compleet platform van geïntegreerde apps (CRM, verkoop, facturatie, voorraad, e-commerce, boekhouding, kassasysteem, projectbeheer, …)
 • ✔ Budget- en gebruiksvriendelijk
 • ✔ Overal en op elk toestel toegankelijk
 • ✔ Flexibel door modulaire opbouw

Interesse in een ERP-systeem?

Neem contact met ons op!